Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon uusimmat höpinät varhaiseläkkeestä

06.01.2020 klo 17.05 | Luettu: 3107 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Quentin Tarantinon niin sanottu yhdeksäs elokuva Once Upon a Time ... in Hollywood sai maanantaiaamuna Golden Globe -palkinnot kategorioissa paras komedia, paras käsikirjoitus ja miessivuosa (Brad Pitt).

Tarantino tarjoaa uusimman lausunnon siitä, kuinka hän tekee vain 10 elokuvaa. Hän tahtoo tuntea, että hän antoi kaikkensa elokuvien keinoin 30 vuoden aikana - ja sitten "pudottaa mikrofonin". Elämää ja intohimoa on jäljellä. Hän jatkaa kirjoittamista tv:n ja näytelmien merkeissä ja pitää nimenomaan ajatuksesta, että hän on jatkossa enemmän kirjoittaja.

Se on ollut epäselvää Tarantinolle itselleenkin, mitä hän lopuksi ohjaa. Tällä kertaa hän sanailee, että ensimmäisen elokuvan Reservoir Dogsin ja kymmenennen elokuvan välillä on "napanuora", mitä hän pitää "aika siistinä" ("kind of cool").

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Golden Globes -voitt... Viimeinen X-Men? Ens... >

Keskustelut (1 viestiä)

Baut

Rekisteröitynyt 14.12.2009

07.01.2020 klo 02.25 1 tykkää tästä

Näyttää siis siltä, että Star Trek on unohdettu, vai selviääkö elokuvassa, että Michael Madsenin esittämä Scotty onkin sukua Vic Vegalle?

Onkohan viimeinen leffa sitten se vankilaelokuva, jonka QT sanoi tekevänsä Hateful Eightin sijaan, kun tämän kässäri vuoti varhaisessa vaiheessa nettiin? Ei herran suunnitelmista ota aina selvää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova