Tuorein sisältö

Uhrilampaiden sankari Clarice Starling saa tv-sarjan

13.01.2020 klo 23.59 | Luettu: 1820 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

FBI-agentti Clarice Starling esiintyy romaaneissa Uhrilampaat (The Silence of the Lambs) ja Hannibal. Kun Hannibal Lecteristä tehtiin tv-sarja nimeltä Hannibal, puhetta oli siitä, kuinka oikeudet romaaneihin ovat jakautuneet ja toisellakin studiolla on mielessä tv-sarja. Hannibal-sarja päätyi antamaan Will Graham -hahmolle muutamia Starlingin kuvioita.

Hannibal päättyi 2015. Sarja nimeltä Clarice etenee nyt. Pilottijakso tehdään ennen kuin sarja saa virallisesti vihreää valoa, mutta sisäpiirilähteiden mukaan CBS-kanava on motivoitunut: kanava toivoo sarjasta isoa juttua kaudelle 2020-21 (tuleva syksy ja sitä seuraava kevät). Päävastuussa on Alex Kurtzman, joka on viime vuosina työstänyt uusia Star Trek -sarjoja.

Clarice sijoittuu 90-luvulle ja kertoo Uhrilampaiden jälkeisistä tapahtumista. Lecteriin siteen muodostanut Starling jahtaa muita rikollisia ja navigoi poliittisen pelin keskellä. Sarja sukeltaa syvälle päähenkilön persoonallisuuteen, mikä voi olla erikoinen tie, jos Hannibal-romaanin kohahduttaneet käänteet huomioidaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussi aloitti ... Gillian Anderson leh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova