Tuorein sisältö

Metallican Hetfield: Trujillo säveltänyt uudelle levylle enemmän kuin ex-basisti koskaan

17.07.2008 klo 13.34 | Luettu: 4584 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjalaisen VG TV:n haastattelussa Metallican James Hetfield paljasti arvostavansa tuoreimman Metallica-jäsenen Robert Trujillon panosta suuresti. Basisti on kuulemma osallistunut säveltämiseen tulevalle Metallica-albumille enemmän kuin edellinen basisti Jason Newsted koko 14 vuoden bändiuransa aikana.

Hetfieldin mukaan Trujillo pystyy selviämään melkeinpä mistä haasteesta tahansa, jonka bändin jäsenet hänelle heittävät. Trujillon ideat tuntuvat sopivan paremmin Metallicaan kuin edellisen basistin.

Uuden levyn nimen Death Magnetic Hetfield toteaa idean saaneen alkunsa jonkinlaisena kunnianosoituksena edesmenneille rokkaritutuille, rokkarimarttyyreille. Idea laajeni käsittelemään laajemmin kuolemaa. Kuolema vetää joitakin ihmisiä puoleensa, kuin magneetti. Toiset taas yrittävät pysyä kuolemasta mahdollisimman kaukana. Kaikki kuitenkin kuolemme jonain päivänä, asiaa pitää käsitellä jollain tavalla.

Death Magnetic on tarkoitus julkaista syyskuussa.

Metallican biisilista Norjan Bergenin keikalla 16.heinäkuuta:

01. Creeping Death
02. For Whom The Bell Tolls
03. Ride The Lightning
04. Leper Messiah
05. The Unforgiven
06. Breadfan
07. …And Justice For All
08. Bleeding Me
09. No Remorse
10. Master Of Puppets
11. Damage Inc.
12. Nothing Else Matters
13. Sad But True
14. One
15. Enter Sandman
--------------
16. Last Caress
17. So What?
18. Seek And Destroy

V2.fi | J.A. Kaunisto
< RoboCopin uusi versi... Kuka on PipeKellarin... >

Keskustelut (2 viestiä)

HalfNelson

17.07.2008 klo 14.36

Jos bändi on tehnyt jotain kuuntelukelpoista viimeksi 90-luvun alussa, kuten Metallica, on aikakin saada remmiin joku, joka osaa tehdä biisejä. Vaan eiköhän tuo ole ihan tyypillistä uutta levyä edeltävää leuanlouskutusta, samaa, jota kuultiin kyllästymiseen asti ennen St. Anger-levyä, jonka piti olla suurin, paras, kaunein ja vaikka mitä. Kuten tunnettua, se oli kaikkea muuta. Vanhojen, liian rikkaiden miesten yritys olla rock. Toki se joiltakin onnistuu, muttei onnistunut Metallicalta. Miten onnistuisikaan bändiltä, jolla on kiertueilla mukanaan mm. hius-stylisti... Rockrock.
lainaa
--A

18.07.2008 klo 01.44

No eipä hätäillä sentään. Ite ainakin olen positiivisella mielellä. Änkyrän teon aikaan nyt oli paljon ylimäärästä häsläystä, joten se varmaan vaikutti lopputulokseen. Tätä on kuitenkin voitu tehä täysipainoisesti koko ajan.
Hyvä että Trujillolla on taitoa sävellykseen, niin saadaan uusia puolia musiikkiin toivon mukaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova