Tuorein sisältö

Servant 1-2: tikku persiissä on keskitasoa piinaavampaa jännitystä

16.01.2020 klo 23.00 | Luettu: 2350 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Wood


Lapsensa menettäneen äidin kumivauva on fantasiaa eksyneelle mielelle, mutta lapsenvahtikin uskoo siihen. Nyt myös sarkasmilla mielenterveyttään suojeleva isä näkee oikean vauvan, vaikkei hän usko silmiään. Sarja tulee hajoamaan käsiin - miten pirussa tällainen venytetään toiselle kaudelle? -, joten lyhyiden jaksojen välipalamaisesta rytmistä pitää osata nauttia nyt.

Normaaliuden määritelmä ja mysteerijuonen pääepäilty on hetken Ron Weasley, joka on Harry Potterin loppumisesta saakka halannut kossupulloa katuojassa. Hahmo on ulkopuolinen, joka tiedosti kumivauvan olemassaolon. Hän vahvistaa, etteivät menninkäiset vaihda kumivauvoja oikeisiin, mutta ei yllättäisi, jos asetelmallisen sarjan neljäs puhuva hahmo vaihtaisi kantaa, kun kytät saadaan paikalle, tms. Hän on sekomutsin veli, joten hän saattaa olla siskon parasta ajatteleva kidnappaaja.

Tai ehkä kaiken selittää naisellinen kosto. Sekomutsikin on "normaaliuden määritelmä" palattuaan töihin tv-toimittajaksi. Ehkä hän aikoo vedota asemaansa ja väittää miestä hulluksi. Pariskunnan jännitteet näkyvät, kun puheeksi tulee vuosi ilman yhdyntää. Toisaalta sama kohtaus huomioi, että mies on itse tuhonnut perseensä tehdessään remonttia, joten se on sattumaa, että nainen pääsee puhumaan miehistä, jotka tuhoavat perseensä nautinnon vuoksi kodin ulkopuolella?

Ruoka on keskeinen teema isin ollessa kokki. Petyn, jos jokainen muistamani repliikki ei ole olennainen mauste. Isin näkökulmasta palvelija on hullu tavalla tai toisella, mutta isi jaksaa toistella kantaa, ettei "pelkkää palvelijaa" kannata illalliselle kutsua. Sitten häneltä menevät aistit. Se kuulostaa täydelliseltä kostolta kokille, mutta miksi?


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jaksot 1-3 ja 1-4 >

Katsottu: Apple TV+, iPadilla

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Upean Janni Hussin g... Autoilujuontaja Jame... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova