Tuorein sisältö

Kumpi on pahempi, Kenny vai Spenny - takuulla ärsyttävä sarja JIMillä

17.07.2008 klo 15.07 | Luettu: 3286 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kenny vs. Spenny haastavat toisensa JIM:llä heinäkuusta alkaen - hyvästä mausta välittämättä.

JIMillä 30.7. alkavassa sarjassa sairaalloisella huumorintajulla varustetut parhaat ystävykset Kenny ja Spenny ottavat mittaa toisistaan mitä oudoimmilla tavoilla. Kaverukset kisaavat mm. kumpi pystyy syömään enemmän lihaa, kumpi saa aikaan pahemman pierun tai vaikkapa kumpi kestää enemmän kidutusta. Amerikkalainen sarja nähdään JIMin myöhäisilloissa heinäkuun lopusta alkaen.

Kenny tykkää mennä siitä, mistä aita on matalin ja sekopäänä nauttii silmittömästi kaverinsa Spennyn kiusaamisesta. Mitä ärsyyntyneemmäksi hän Spennyn saa, sitä parempi. Spenny puolestaan on järkevä, hieman neuroottinen ja tykkää suunnitella asiat valmiiksi. Hän ei pidä yllätyksistä - etenkään, jos Kenny on ne pienessä pimeässä päässään maalaillut. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa kaverukset kisaavat siitä, kumpi jaksaa valvoa pidempään. Toisessa jaksossa Kenny ja Spenny kilpailevat siitä kummasta tytöt pitävät enemmän. Tarkoituksena on, että molemmat käyvät treffeillä saman tytön kanssa, ja tyttö valitsee pojista miellyttävämmän. Mutta kaikki ei mene ihan sääntökirjan mukaan - tälläkään kerralla...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< BB-Martina perui jul... Madonnan veli paljas... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bubba

17.07.2008 klo 17.40

Neljä tuotantokautta nähneenä voin suositella tätä sarjaa aivan perkeleesti ! Loistavia juttuja ja hyvää huumoria.
lainaa
samurai-san

Rekisteröitynyt 13.07.2008

17.07.2008 klo 22.05

Itsekin voin suositella, todella hyvä sarja. Loppua kohden alkaa vain vähän kyllästyttämään ja menemään yli, mutta ei anneta sen haitata!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova