Tuorein sisältö

Sipe Santapukki kommentoi somessa musiikin saralla kokemaansa jännittävintä hetkeä koskaan

18.01.2020 klo 18.40 | Luettu: 406 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Torstaina 16.01. Lahden Sibeliustalolla koettiin ainutlaatuinen hetki - illan aikana kuultiin ensiesitys Apulanta-hahmo Sipe Santapukin sinfonisesta runosta Ukkonen.

Suuren kysynnän vuoksi teoksesta järjestetään lisäesitys Sibeliustalossa perjantaina 20.3.2020.

Sipe on kommentoinut suurta hetkeään somessa.

"Jos joskus voi sanoa ikimuistoinen ilta, nyt voi. Vieläkin epätodellinen olo. En muista koskaan jännittäneeni mitään konserttia yhtä paljon kuin eilistä kantaesitystä, vaikkei itse tarvinnut tehdä muuta kuin istua ja kuunnella. Tämä yllätti itsenikin. Tajuttomat tärinät ja sävärit mitä en osannut ollenkaan ennakoida, mutta ehkä siinä on se vuosien työn ja H-hetken polttopiste".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Ystävät ?? Jos joskus voi sanoa ikimuistoinen ilta, nyt voi. Vieläkin epätodellinen olo. En muista koskaan jännittäneeni mitään konserttia yhtä paljon kuin eilistä kantaesitystä, vaikkei itse tarvinnut tehdä muuta kuin istua ja kuunnella. Tämä yllätti itsenikin. Tajuttomat tärinät ja sävärit mitä en osannut ollenkaan ennakoida, mutta ehkä siinä on se vuosien työn ja H-hetken polttopiste. Mulle merkitsi huomattavan paljon, että halusitte järkätä aikaa Ukkoselle ja tulitte sitä matkan päästä katsomaan. Kiitos ?? Vierititte kiven harteiltani. Ja loistavat @sinfonialahti & @dimaslowbow hoiti loput ?????? Elämä, rakkaus, kiitollisuus ja mitä näitä ny o ?????? #ukkonen #sinfonia #sinfoninenruno #kantaesitys #klassinenmusiikki #classicalmusic #premiere #sinfoniakonsertti ???? @jarmokatila

Henkilön Simo Santapukki (@sipesantapukki) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Taistelijalla Oscari... Megadethin Dave Must... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova