Tuorein sisältö

Ex Machina -tähti Oscar Isaac tähdittää erilaista Ex Machinaa

21.01.2020 klo 18.15 | Luettu: 1926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Oscar Isaac näyttelee pääosaa The Great Machine -elokuvassa, joka perustuu Brian K. Vaughanin Ex Machina -sarjakuvaan. Nimi on vaihdettu, koska Isaac on jo tähdittänyt elokuvaa nimeltä Ex Machina.

Projekteilla ei ole muuta yhteyttä. Ex Machina on usein käytetty nimi, joka viittaa "deus ex machina" -käsitteeseen, eli siihen, että kreikkalaisten näytelmien juonet tapasivat ratketa äkkinäisesti, kun "jumala tuli koneesta" (jumalan näyttelijä laskettiin köydellä, tms).

Toinen merkitys on se, että tuleva leffa kertoo "ex-masiinasta". Mitchell Hundred on entinen supersankari The Great Machine, josta tuli New Yorkin pormestari syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen. Hundredilla on yliluonnollinen kyky kommunikoida mekaanisten laitteiden kanssa ja hallita niitä, ja aikanaan hän lenteli rakettirepulla sädeaseet kourissa.

Poliitikkona hän kohtaa arkisempia haasteita, mutta jos sarjakuvan esimerkkiä seurataan, tiedossa on takaumia villeistä vuosista. Sarjakuvaa tehtiin 50 numeroa vuosina 2004-2010.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hevostyttö Alison Br... Rammstein ensimmäist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova