Tuorein sisältö

Tampereen Rockfest lisäsi nimiä

29.01.2020 klo 12.13 | Luettu: 1568 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen suurin rockfestivaali Rockfest nousee Tampereen uuteen Särkänniemen tapahtumarantaan 5.-7.6.

Kolmipäiväisen festivaalin pääesiintyjänä nähdään Iron Maiden (UK). Uusia kansainvälisiä kiinnityksiä ovat Cradle of Filth sekä Kvelertak.

Uusia kotimaisia yhtyeitä festivaalin ohjelmistossa ovat Mokoma, soolouraa tekevä Marko Hietala, Santa Cruz, 69 Eyes, Insomnium, Lordi, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Anette Olzonin The Dark Element, S-Tool ja Lähiöbotox.

Rockfestin lipunmyynti käy vauhdilla. Kokonaiskapasiteetista on myyty jo yli 60 prosenttia ja VIP-lipuista 70 prosenttia. Tapahtuman päiväkohtaiset liput ovat nyt myynnissä ja talvihinnat ovat voimassa 15.2. saakka.

Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu verkkosivuilla www.rockfest.fi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

?? ???????????????????????????????????????????????????????????? ???????? ?????????????????????????????????????? ???? ??????, ???????s?, s?????? ?? ????????? saavat seuraa kun kesäkuussa Tampereella rokkaavat myös ????????? ???????? ?? ?????????s??????????????? ?ä??ö????x ?? ????? ??????? ?? ?????? ?? s???? ???? ??s-???? ?? ??? ???????? ???s ?? ??? ???? ??????? s??ä ???? ?????????? & ???? ??s????????s?? Tsekkaa koko kattaus, esiintymispäivät ja hanki liput välittömästi, suora linkki löytyy biosta! ??????????????-???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ????-?????????? 1?? Tägää Rockfestin rokkikaverisi kommenttiin 2?? Tägää myös 3 Rockfest esiintyjää, jotka tsekkaat varmuudella livenä jos voitto osuu kohdalle 3?? Osallistuit kisaan, GOOD LUCK! ???????? Kisa päättyy 30.1. klo 9 ja voittaja arvotaan kaikkien kisakommenttien kesken 30.1. ja voittajalle ilmoitetaan henk.koht, kisa K-18. Voittajalle lähtee kahden hengen lippupaketti Rockfestiin 2020! ???? #rockfest #rockfest2020 #radiorock

Henkilön Rockfest (@therockfest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Extremepäiväkirjat v... Fast & Furious 9 -hä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova