Tuorein sisältö

Tyylikkäässä Watchmen-trailerissa... ammuskellaan radiopuhelimilla?

18.07.2008 klo 16.40 | Luettu: 2985 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaikkien aikojen kehutuimpaan supersankarisarjakuvaan Vartijat perustuva elokuva Watchmen on saanut ensimmäisen trailerin. Dave Gibbonsin alkuperäiskuvituksen uudelle tasolle nostavaan ilotulitukseen voi tutustua täällä. Ensi vuoden puolella nähdään, kuinka uskollinen ohjaaja Zack Snyder (300) on ollut töittensä elokuvaversioista irtisanoutuneen Alan Mooren tarinalle. Huhujen mukaan elokuvan kesto lähentelee kolmea tuntia.

Traileri ei itse asiassa ole niin uskollinen sarjakuvalle kuin äkkinäiset olettavat. Yhdysvaltalaisten sensuurisäädösten mukaan traileri ei saa sisältää kohtausta, jossa yleisöä osoitetaan aseella. Snyder on huumorimiehenä ratkaissut ongelman muuttamalla yhdestä kohtauksesta löytyvän aseen radiopuhelimeksi. Kyseessä on viittaus Steven Spielbergin päätökseen korvata poliisien aseet puhelimilla E.T.:n erikoisversiossa.

Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mesetys piristyy Amy... Tutustu Tohtori Kama... >

Keskustelut (2 viestiä)

JohnJameson

19.07.2008 klo 13.27

Oi saatana! Sehän näytti hyvältä. Täytyy vain pitää mielessä, että sitä sarjakuvan syvyyttä en varmaankaan tule näkemään valkokankaalla.
lainaa
Mi5

20.07.2008 klo 15.22

Snyderin leffat ovat aina olleet nättejä, Watchmen näemmä seuraa kuviota. Harmi vain, että kuvioon kuuluu myös se, että Zackin leffat ovat aina olleet juoniosastolla sitten lähes täyttä ulostetta, jopa verrattuna lähdemateriaaliin (300).
Mutta mielenkiinnolla seuraan sen takia, että ehkä viimein näkee, pistääkö mies tahalteen elokuviinsa niin ronskeja viittauksia uskonto-isänmaa-linjaan, kuin allekirjoittanut vainoharhainen uskoo.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova