Tuorein sisältö

Adam Sandlerin laatuleffa löytyy Netflixistä nyt ja yhteistyö jatkuu 4 uuden elokuvan merkeissä

31.01.2020 klo 18.27 | Luettu: 1833 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Adam Sandlerin uusin elokuva Uncut Gems eli Hiomattomat timantit ei virallisesti ole Netflixin yksinoikeus, mutta Netflix on kansainvälinen levittäjä ja leffa on ilmestynyt valikoimaan tänään. Rikosjännäri kertoo Sandlerin näyttelemästä timanttikauppiaasta, jonka moraali joustaa. Kyseessä on yksi Sandlerin kiitellyimmistä elokuvista.

Sandlerin kevyet komediat ovat menneet yksinoikeudella Netflixiin viime vuosina. Sopimus jatkuu neljällä uudella elokuvalla. Edellinen tapaus Murder Mystery oli Netflixin mukaan palvelun katsotuin yksinoikeuselokuva Yhdysvalloissa viime vuonna. 83 miljoonaa Netflix-käyttäjää on "päättänyt katsoa" Murder Mysteryn, eli katsonut sitä vähintään 2 minuuttia, mikä on Netflixin uusi hämäävä standardi. Yhteensä käyttäjät ovat katsoneet Sandlerin elokuvia 2 miljardia tuntia sitten ensimmäisen sopimuksen.

Seuraava Sandler-leffa on komedia Hubie Halloween, jossa kylähullu päätyy pelastamaan päivän, kun halloweenina tapahtuu hirveitä. Uuden diilin elokuvista ei kerrota ihmeitä, mutta Sandler näyttelee, kirjoittaa ja tuottaa ja yksi elokuvista on animaatio.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Picard 1-... Netflixin haastaja, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova