Tuorein sisältö

Tampereen Blockfest julkisti erikoiskeikan

03.02.2020 klo 14.39 | Luettu: 1190 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen Blockfest julkaisi tulevan kesän kattaukseen MKDMSK MMRL -nimeä kantavan tribuutin.

Joukko edesmenneen MKDMSK:n ystäviä ja yhteistyökumppaneita kokoontuu yhteen kunnioittamaan artistin muistoa ja uraa yhdessä tehdyn musiikin merkeissä.

Pyhimys, Jere, Hurtta, Elia, Taisto, Likainen Etelä, Sairas T, Ventovieras ja Loasteeze nousevat Blockfest-lavalle kunnioittamaan edesmenneen Atte Toikan uraa ja musiikkia. Toikan kuolemasta on aikaa vuosi - räppäri menehtyi vain 21-vuotiaana.

BLOCKFEST 2020, Pe 21.8.2020 - La 22.8.2020 Tampere, Ratinanniemen Festivaalialue.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

MKDMSK MMRL??Tammikuussa tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun vahvan jäljen kotimaiselle rap-kentälle jättänyt MKDMSK menehtyi vain 21-vuotiaana. Meillä on suuri kunnia saada Ratinaan hänen muistokseen järjestetty tribuuttikeikka, MKDMSK MMRL, Maskin läheisimpien ystävien toteuttamana. Marraskuussa postuumisti ilmestynyt "MKDMSK"-albumi oli yksi vuoden 2019 merkittävimmistä julkaisuista. MKDMSK MMRL eli Mikidimaski Memorial -erikoiskeikalla lavalla tullaan näkemään albumin julkaisuprosessissa auttanut Pyhimys sekä Maskin läheisimpiä ystäviä vuosien varrelta. Näistä mainittakoon Laulavat Kulkurit -duon toinen osapuoli Jere, Musta-Lista -yhtyeessä vaikuttaneet Elia ja Hurtta, Taisto Tapulist, Likanen Etelä, Sairas T, Ventovieras sekä Loasteeze.?? Lisää esiintyjiä kesän 2020 ohjelmistoon niin Suomesta kuin ulkomailtakin tullaan julkaisemaan myöhemmin. #mkdmsk #blockfest #blockfest2020

Henkilön Blockfest (@blockfest) jakama julkaisu






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Super Bowl -mainoksi... Paavo Pesusienen ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova