Tuorein sisältö

Pete Parkkonen 30 vuotta - somesta löytyy 'paita pois'-Parkkosesta viimeisen päälle tyylikäs synttäriversio

08.02.2020 klo 20.39 | Luettu: 1708 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aikoinaan Idols-kisan avulla mainetta kerännyt Pete Parkkonen on nykyään musiikkimaailman vakionaama. Miehen uusi "Voimaa ja Valoa" julkaistaan perjantaina 21.2.

Parkkonen täyttää tänään myös 30 vuotta.

Helsingin Sanomissa Pete nähdään hyvinkin tyylikkäästi pukeutuneena. Toisaalta, "paita pois" lienee monen fanin toive Parkkosen kohdalla.

Kumpi näistä nyt on se "todellinen" Parkkonen:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

30????

Henkilön Pete Parkkonen (@peteparkkonen) jakama julkaisu



Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

En tiedä mistä aloittaa. Jännittää kirjoittaa tätä vaikka. Jännittää sen takia että olen niin innoissani Ja onnellinen musiikista. Viime keväänä mulle iski joku uusi tunne päälle ja se alkoi viemään mua tosi selkeästi eteenpäin. Soitin @kalle_lindroth ja @ilkka_wirtanen ja kerroin heille mun fiilikset ja onnekseni he lähtivät mukaan selvittämään tätä mun ”uutta tunnetta”. 21. Lokakuuta päädyimme Sipooseen @estudiofinland tiloihin. Ensimmäisenä iltana telttasaunaa rakentaessa, hikisen lenkin jälkeen, ennen sävellyksen aloittamista, @anttireini ilmestyy pimeydestä tulipää hehkuen ihmetellen nuorten miesten aikeita. Kuulumisten ohessa sauna lämpeni mutta tarjouksesta huolimatta Reini kieltäytyi kohteliaasti löylyistä (mitkä olivat muut täydelliset) ja alkoi poistua paikalta meidän alettaessa hikoilla kolmansia löylyjä. Lähtiessään (Antin vieläkään tietämättä) Antti sai saunan hiljenemään totaalisesti muutamaksi minuutiksi. ”Valoa ja Voimaa jätkät, mitä ikinä teettekin” oli viimeiset sanat hänen kadotessa pimeyteen ja tulipää lensi hänestä itään. Siitä hetkestä 7 tuntia eteenpäin ”Voimaa ja Valoa” kappale oli sävelletty, sanoitettu, soitettu ja laulettu nauhalle. Iloni ilmoittaa että tasan neljä kuukautta tuosta päivästä eteenpäin Voimaa ja Valoa julkaistaan perjantaina 21.2. #voimaajavaloa •••••• Helsingin Sanomissa tänään pienimuotoinen haastattelu mistä kuva on irroittettu. Stylisti - @merimilash ?? Hiukset - @piatupop ?? Vaatteet @zalando Kuva - Liisa Takala

Henkilön Pete Parkkonen (@peteparkkonen) jakama julkaisu





Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tänään lähtee??????????

Henkilön Pete Parkkonen (@peteparkkonen) jakama julkaisu






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hirviöt liittoutuvat... Mötley Crüe -rokkari... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova