Tuorein sisältö

Wes Anderson outoilee jälleen huippunäyttelijöiden kera: The French Dispatch -traileri

12.02.2020 klo 17.37 | Luettu: 905 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The French Dispatch on Wes Andersonin ensimmäinen näytelty elokuva sitten neljällä Oscarilla palkitun
The Grand Budapest Hotelin: välissä valmistui stop-motion-animaatio Isle of Dogs. Uutuuden tarinaa on vaikea kuvailla Andersonin itsensä mukaan, mutta tyyli on sataprosenttista Andersonia jo ensisilmäyksen perusteella.

The French Dispatch on fiktiivisen ranskalaisen kaupungin fiktiivinen sanomalehti, joka muistuttaa Andersonin arvostamaa The New Yorkeria. Elokuva seuraa toimittajia ja tarinoita, joita he kertovat. Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Benicio del Toro ja Owen Wilson ovat vain eräitä nimiä taatun andersonmaisessa näyttelijäköörissä. Ensi-ilta on kesällä.

Huomionarvoista: uusi Searchlight-logo. 20th Century Foxin ostanut Disney on virallisesti pudottanut pois Fox-nimen, joka tuo monille mieleen Fox Newsin. (Fox) Searchlight on tuottanut ja levittänyt emostudioitaan taiteellisempia tapauksia 90-luvun puolivälistä lähtien.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Manalan portti, siis... Pitkän formulakauden... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

12.02.2020 klo 19.21 2 tykkää tästä

audiences: "There's no way Wes Anderson can be any more Wes Anderson!"
Wes Anderson: "Hold my resteeped Darjeeling tea housed within an ornate 18th century French ceramic cup with exactly one sugar cube in the center."
minä: "Mistä saa varata liput?"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova