Tuorein sisältö

Rick Moranis palaa Kulti, kutistin kakarat -jatko-osaan!

12.02.2020 klo 21.03 | Luettu: 2312 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nyt on huutomerkki paikallaan, sillä rakastettu koomikko Rick Moranis ei ole esiintynyt missään elokuvassa yli 20 vuoteen ja myös (vakituiset) ääninäyttelijän hommat hän jätti yli 10 vuotta sitten. Hänet nähtiin edellisen kerran juurikin Kulti, kutistin kakarat -sarjan kolmannessa osassa Kulti, kutistin meidät (kuvassa), joka tehtiin DVD-hyllyyn vuonna 1997.

Sopimus on allekirjoitettu. Moranis nähdään elokuvassa Shrunk, joka on moderniin tyyliin jatko-osa ja uusi alku. Disney aikoi alunperin tehdä elokuvan suoratoistopalveluaan varten, mutta leffa päätettiin tuoda isolle kankaalle. Sen päätöksen jälkeen myös alkuperäinen ohjaaja Joe Johnston on saatu takaisin kameran taakse.

Mukana on alusta saakka ollut Josh Gad, joka näyttelee Moraniksen tiedemieshahmon poikaa aikamiehenä. Gadin hahmo kutistaa vahingossa omat kakaransa.

Tätä nykyä 66-vuotias Moranis vetäytyi Hollywoodista kasvattaakseen lapsensa. Hänen vaimonsa kuoli vuonna 1991 ja hänen oli alunperin tarkoitus pitää vain pientä taukoa elokuvien vaatimasta matkustelusta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Liberaalit metsästäv... Metallipäiden kokoon... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

13.02.2020 klo 07.33

No nyt on kyllä hyvä uutinen, harmi kun ei tullut mukaan uuteen Haamujengiin. Vai tuliko...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova