Tuorein sisältö

Anette Olzon puhuu maaliskuussa julkaistavasta projektilevystään - 'osapäivärokkari' työsti viime keväänä kahta albumia!

23.02.2020 klo 20.37 | Luettu: 314 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anette Olzon on puhunut Allen/Olzon -kaksikon ensimmäisestä albumista, joka julkaistaan 6.3.

"Let's Discuss With Lance Hall" jututti ex-Nightwish -vokalistia yhteistyöstään Symphony X -mies Russell Allenin kanssa.

Olzon kertoo levyn äänitetyn viime keväänä, siis vuosi sitten. Kun Olzonia tiedusteltiin projektiin, osapäivärokkari oli parhaillaan työstämässä The Dark Elementin toista albumia.

Eikö projektia voisi siirtää syksyyn, oli Anette tiedustellut mutta siirtäminen ei tullut kyseeseen. Joten Anette taiteili kahden levyprojektin välillä päivätyön eli sairaanhoitajan työn viedessä leijonan osan ajasta.

"Olin päivätöissä maanantaista perjantaihin ja viikonloput studiossa. Se oli kiireistä aikaa mutta onneksi sain lomaa kesäksi. Kaikesta huolimatta se (laulaminen) on hauskaa. Olen todella iloinen että minulle tarjottiin moista projektia".

Allen/Olzonin "Worlds Apart" on tuottaja/säveltäjä Magnus Karlssonin projekti. Karlsson sävelsi musiikin ja sorvasi tekstit - Anette ja Russell toimivat projektissa vain laulajina.

Olzonin mukaan musiikki oli jo valmiina hänen astuessaan kuvioihin. Olzon ei myöskään tavannut studiossa Allenia.

Kaksikon piti tavata myöhemmin videon kuvausten merkeissä mutta Allenin kesäiset kiireet "futis-iskänä" estivät videon kuvaukset "naamatusten".(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Scorpionsin joutui s... Weekend Festival vah... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


215


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova