Tuorein sisältö

Temptation Island Suomen pariskunnat julkistettu, mukana aiemmin sinkkuina nähty pari - Temppareista apua luottamuspulaan?

26.02.2020 klo 13.19 | Luettu: 704 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Temptation Island Suomen 7. kauden pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen. Mukana on urheilua rakastava fitness-pari, jopa sairaalloisesta mustasukkaisuudesta kärsinyt pari, Temptation Islandissa aiemmin sinkkuina ollut pari sekä 11 vuoden ikäeron jakava pariskunta.

Temptation Island Suomen neljännellä kaudella sinkkuina edustaneet Emilia ja Wallu tekevät paluun ohjelmaan, mutta tällä kertaa pariskuntana. Kaksikon suhde alkoi pian neljännen kauden kuvausten jälkeen. Emilia ei heti lämmennyt Wallun lähentelylle, mutta sinnikäs mies sai lopulta tahtonsa läpi.

Temptation Islandin seitsemänneltä kaudelta Emilia ja Wallu etsivät uutta keskinäistä luottamusta. Nykyinen luottamuspula liittyy Wallun aiempiin hölmöilyihin.

"Vuosi sitten se alkoi, että neljän kuukauden jälkeen eroillaan ja sitten palataan yhteen. Myrskyt johtuu lähinnä mustasukkaisuudesta", Emilia kertoo.

"Mä olin kavereitteni kanssa ryyppäämässä ja pitämässä hauskaa ja tuli sitten hölmöiltyä. Mä en uskaltanut tästä avautua, koska pelkäsin, että ero tulee", Wallu selittää taustoja.

Katso parin esittelyvideo.

Temptation Island Suomi alkaa 18. maaliskuuta kello 21


V2.fi | J.A. Kaunisto
< TV5 esittää maalisku... Pitkän linjan amerik... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.02.2020 klo 08.01

Missä on Juuso ja Vilma?
lainaa
SeBlondiHumppaTukka

27.02.2020 klo 09.59

Missä on järki ja moraali?
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova