Tuorein sisältö

Jännityssarja Huone 301 valittu Canneseries-festivaalille

26.02.2020 klo 15.43 | Luettu: 456 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joulukuussa 2019 ensi-iltansa saanut Elisa Viihteen alkuperäissarja Huone 301 on valittu ensimmäisenä suomalaissarjana Canneseries-festivaalille 27.3.?1.4.

Canneseries on yleisöfestivaali, joka järjestetään tv-alan kevään tärkeimmän tapahtuman, MIPTV:n yhteydessä. Kilpailuun on valittu 10 sarjaa ympäri maailman, ja ne esitetään kaikki festivaalin aikana. Voittajan valitsee kansainvälinen tuomaristo.

Aiempina vuosina kilpasarjassa ovat olleet mukana mm. Killing Eve (USA), Bauhaus – uusi aika (Saksa) sekä norjalaissarjat Unelmien maa (Lykkeland) ja Magnus. Kilpailuun valitut ovat valmiita sarjoja, joita ei vielä ole esitetty Ranskassa tai muualla kansainvälisesti.

Elisa Viihteen alkuperäissarjat Bullets, Ivalo ja Nyrkki ovat olleet aiempina vuosina valittuna MIPDrama Buyers Summitin kilpailussa, johon valitaan tuotantovaiheessa olevia mielenkiintoisia sarjoja. Kaikki synnit -sarja puolestaan on kisannut Göteborgin, Zürichin ja Lyypekin elokuvafestivaaleilla. Maanantai-antologiasarjan Pikselinaama-jakso valittiin tammikuussa USA:ssa järjestetyn Slamdance Film Festivalin Episodes-sarjaan.

Huone 301 on psykologinen trilleri Kurtin perheestä, jonka elämä muuttuu peruuttamattomasti eräänä juhannusyönä. Sen pääosissa näyttelevät muun muassa Antti Virmavirta, Kaija Pakarinen ja Jussi Vatanen.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pitkän linjan amerik... Lars Ulrich muistele... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova