Tuorein sisältö

Jenkkirokkari teki albumin Courtney Loven Cobain-rahoilla, ilman lupaa?

22.07.2008 klo 09.05 | Luettu: 1750 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nirvana-legenda Kurt Cobainin leski Courtney Love jatkaa lievästi sanottuna epämääräisten blogien kirjoittamista. Love on tilittänyt milloin mistäkin, nyt hän syyttää Jenkkirokkari Ryan Adamsian Cobainin ja Loven tyttären Frances Bean Cobainin varojen väärinkäytöstä. Loven mukaan Adams levytti albuminsa Rock N Roll Frances Cobainin säätiöidyillä varoilla (mukana Nirvanan perintorahoja).

Miten tämä kaikki on mahdollista, miten Ryan Adams pääsisi käsiksi Cobainin perintöön? Love kertoo blogissaan ilmiselvän selityksen - Lovella ja Adamsilla oli lyhyt suhde. Love on jo aikaisemmin kertonut mystisistä luottokorteista, joita on löytynyt hänen nimissään parikymmentä. Love ei niitä koskaan ole hankkinut - tai ei ainakaan muista. Luottokortteja on käytetty siellä sun täällä. Vasta vuosia myöhemmin Love sai tietää Adamsin levytysprojektin laskuista. Rokkarilesken mukaan Adams oli maksattanut kaiken mahdollisen Courtneyn ja tämän tyttären varoista: hotellihuoneet, kuljetukset, studiot, sapuskat, viinat, huumeet...American Express-muovikortti oli vinkunut yli 800 000 dollarin verran.

Blogissaan Love jaksaa haukkua myös Adamsin levyn surkeutta. Love myös pääsi henkilökohtaisesti mukaan Rock N Roll-albumille, Adams käytti lyhyttä äänipätkää Loven hysteerisestä viestistä. Tästä Love on myös hyvin, hyvin vihainen.

Mielenkiintoisena lisätietona ja mediahuhuna Ryan Adamsin vuoden 2003 albumi Rock N Roll ei ollut levy-yhtiön rahoittama. Väitteiden mukaan Ryan varasi itse studion ja äänitti biisit ilman levy-yhtiön mukanaoloa...ja maksoi itse kulut luottokortillaan...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amy Winehousen aviom... Sex Pistols-pomon mu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova