Tuorein sisältö

Mark "Hulk" Ruffalo neuvottelee She-Hulk-sarjasta; Alison Brie vasta haaveilee

02.03.2020 klo 22.00 | Luettu: 1723 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


She-Hulk eli Jennifer Walters on Hulkin eli Bruce Bannerin serkku, joka perii supervoimat verensiirron yhteydessä. She-Hulk saa oman tv-sarjan ja Marvelin sarjat ovat jatkossa läheisemmin kytköksissä elokuviin, joten Mark Ruffalo varmasti palaa Hulkiksi? Ehkä. Asiaa ei ole virallistettu, mutta Ruffalo kertoi viikonloppuna viihdemessuilla, että Hulkin vierailusta on käyty alustavia keskusteluita.

Walters on taitava asianajaja, joka pysyy yleensä järjissään myös vihreäksi jättiläiseksi muuttuessaan, vaikka muutos tekee hänestä vapautuneemman. Huhun mukaan Marvel tahtoo Waltersiksi "Alison Brien tapaisen" näyttelijän. Tämä lienee studiopomon harkitsematon heitto, sillä Alison Brie on oikeastikin olemassa, eikä hän ole saanut tarjousta - ainakaan vielä.

Brie summailee James Cordenin show'ssa, että "Alison Brien tapainen" näyttelijä on nenäkäs ja hauska, mutta hän potkii pyllyäsi, mutta pidät siitä. She-Hulk on Marvelin komediallisimpia hahmoja, joten siinäpä juuri saattaa olla menestysresepti.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Picard 1-... Kimi Räikkönen somes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova