Tuorein sisältö

Locke & Key 1-6: mystistä, miten hukkaan tunti elämästä voi mennä

03.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 901 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
The Black Door


Äiti koettaa tutkia murhaa, sisko mysteeriluolaa ja pikkuvelikin jatkaa taika-avainten etsimistä, mutta jakson määrittelee se, kun isoveli irtosanoutuu yrityksistä edistää juonta. Tunsin jo tunnelmien tiivistyvän, mutta tämä on jaksoista kehnoin tökkiessään sirpaleita satunnaisiin suuntiin. Paha lyyli toistaa epämääräisen varoituksen. Paha äijä pakenee vankilasta, minkä oletin jo tapahtuneen. Pahisten juoni on... isoveljen tyttöystävän mustat sukat?

Se pelastaisi paljon, jos isoveli lähtisi avuksi luolaan. Hän lomailee, joten siskon kavereiden leffaprojekti sidotaan retkeen. Sisko ei uskalla mennä yksin, vaikka hän on kirjaimellisesti tappanut pelkonsa. Kavereille hän ei kerro totuutta tavoitteistaan, vaikka mysteereistä lörpöttely oli hetken hänen juttunsa. Kaverit tietävät, että luolia kutsutaan hukkumisluoliksi, mutta he järkyttyvät, kun he ovat vähällä hukkua. Sankarittaren taikaseikkailuista tietävä poika ei kommentoi niitä, vaan loukkaantuu "yleisesti". Jos keiju veisi minut Narniaan, todennäköisesti en pistäisi välejä poikki, vaikka hän tylyttäisi kolumniani.

Pinnallinen hömppä pelastaisi myös, mutta luokittelen sen ala-arvoiseksi, kun luolassa käydään kääntymässä ja paniikin jälkeen pikainen sukellus sumeaan puuroon johtaa vapauteen jopa 300-kiloisen sankarin - ja olen noin ainoa, joka kehui luolajumileffa Sanctumia. Vankilapakoon kuuluu pyrotekniikkaa, mutta uusimman avaimen tai edes otsikoidun oven merkitys ei avaudu vielä. Puhdas täytemateriaali oli loogista bisnestä silloin, kun ihmiset mainoskatkoja sietivät.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuusiosaisessa uutuu... Weekend 2020 myyntii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova