Tuorein sisältö

Indiana Jones Jr. Jr. -trilogia?

16.07.2007 klo 21.01 | Luettu: 1534 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

IESB.net väittää kuulleensa täysin luotettavalta taholta, että Shia LaBeouf (Transformers, Disturbia) on solminut sopimuksen, joka taskussaan Paramount Pictures voisi tuottaa Indiana Jones 4:n jälkeen kokonaisen trilogian seikkailuleffoja tämän vuoden kuumimpiin uusiin nimiin kuuluvan tähden ympärille. Yleisen käsityksen mukaan LaBeouf esittää nyt kuvattavassa elokuvassa ystävämme tri Henry Jones Juniorin poikaa.

Vielä mielenkiintoisemmaksi (ja suoraan sanottuna astetta epäuskottammaksi) huhuilu menee, kun sama lähde väittää, että Harrison Ford aikoo itsekin heilua kuvioissa kaikkiaan kolmen elokuvan verran.

Ja jos tämän kaiken vielä purematta nielee, mainitsee samainen artikkeli muuallakin netissä liikkuneen huhun, jonka mukaan Indiana Jones 4:lla on jotain tekemistä avaruusolentojen kanssa. Ei tietenkään täysin mahdotonta, kun ottaa huomioon kuinka Area 51 ja jonkin sortin "Jumalten Kaupunki" on liitetty neljänteen Jonesiin jo pidemmän aikaa. Muistaapa uutistoimittaja nuoruusvuosiltaan sellaisenkin lehtiin asti painetun huhun, että seuraavan seikkailun nimi olisi Indiana Jones and the Saucermen from Mars...

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rammsteinin vokalist... Robert De Nirolta ro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova