Tuorein sisältö

Hulk-ohjaaja puhuu Marvel-asioista alaviritteisenä

22.07.2008 klo 13.11 | Luettu: 1666 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Louis Leterrierin ohjaama The Incredible Hulk ei ole nähnyt ensi-iltaansa joka puolella maailmaa, mutta Leterrier on todennut jo nyt, ettei elokuva ollut suuren suuri menestys. Leterrier ei usko, että Hulk saa jatko-osaa - osittain tämän vuoksi ja osittain siksi, ettei Hulkin vihanhallintaongelmista riitä aihetta moneksi elokuvaksi. Leterrier kuitenkin muistuttaa, että Hulk nähdään muiden supersankareiden rinnalla tulevassa The Avengers -elokuvassa. Ikävänä asiana Leterrier mainitsee, ettei mikään sopimus sido Edward Nortonia toistamaan roolia.

The Incredible Hulkista leikattiin pois yli 40 minuuttia materiaalia, mistä huolimatta Leterrier ei näe tarvetta ohjaajan versiolle. Poistettuja kohtauksia kuitenkin esitellään DVD:llä. Tärkeimmät leikatut kohtaukset ovat:

- Elokuvan alussa Hulkin alter egon Bruce Bannerin oli tarkoitus yrittää tappaa itsensä Etelänavalla. Kohtausta pidettiin liian synkkänä elokuvaan.

- Hieman myöhemmin Bannerin oli tarkoitus käsitellä ongelmiaan psykiatrin kanssa. Kohtauksen pelättiin hidastavan elokuvaa liikaa.

Leterrier myös kertoo, ettei hän ymmärtänyt miksi Marvel Studios on tekemässä elokuvaa myös Kapteeni Amerikasta, ennen kuin hän näki mitä kulissien takana on ehditty puuhailemaan. Leterrier pyysi päästä ohjaajaksi, mutta miestä ei joko huolittu, tai sitten Marvelilla on toinen ohjaaja jo mielessään.

Lähde: Dark Horizons

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tobey Maguiresta kir... Myös Will Ferrellill... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova