Tuorein sisältö

Erika Vikman hehkuttaa somessa viisubiisinsä Cicciolinan merkitystä: 'Sain viimeinkin toteuttaa itseäni itselleni rehellisellä tavalla'

09.03.2020 klo 18.09 | Luettu: 331 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Erika Vikmanin ennakkokohua aiheuttanut Cicciolina ei yltänyt lauantaina UMK-kisassa voittoon - Euroviisupaikka jäi haaveeksi.

Erika ei vaikuta pettyneeltä. Pitkässä somekirjoituksessaan Erika kertoo uudistumisen artistina onnistueen mainiosti Cicciolinan ja Uuden Musiikin Kilpailun avulla.

"Oon pari vuotta luonut uudestaan nahkaani artistina ja lauantai-iltana nautin lavalla joka sekunnista. Sain viimeinkin toteuttaa itseäni itselleni rehellisellä tavalla. Sain viimeinkin olla avoimesti se ”hullu” mikä oikeasti olen. Like it or not. UMK tarjosi huikeat puitteet Cicciolinan ”ulostulolle” ja sain olla mukana luomassa visuaalista maailmaa, mikä kuvasti just sitä fiilistä mikä pääni sisällä on jyllännyt muutaman vuoden. Rakastan sitä kuinka Cicciolina biisinä on otettu vastaan ja palautteen perusteella se on voimauttanut todella monia, myös itseäni. SE on se syy miksi haluan tehdä musiikkia! Koen olevani voittaja, sain suurimmat pisteet Suomen kansalta, se riittää mulle kertomaan että olen oikealla tiellä".

Erika lupailee pian myös uutta musiikkia.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Haluan mennä edessänne polvilleen ja kiittää teitä tuesta ja kannustuksesta. Olette olleet hyvin tärkeä osa mun Cicciolina-matkaa. Rakastan teitä! ?????????? Oon pari vuotta luonut uudestaan nahkaani artistina ja lauantai-iltana nautin lavalla joka sekunnista. Sain viimeinkin toteuttaa itseäni itselleni rehellisellä tavalla. Sain viimeinkin olla avoimesti se ”hullu” mikä oikeasti olen. Like it or not. ???? UMK tarjosi huikeat puitteet Cicciolinan ”ulostulolle” ja sain olla mukana luomassa visuaalista maailmaa, mikä kuvasti just sitä fiilistä mikä pääni sisällä on jyllännyt muutaman vuoden. Rakastan sitä kuinka Cicciolina biisinä on otettu vastaan ja palautteen perusteella se on voimauttanut todella monia, myös itseäni. SE on se syy miksi haluan tehdä musiikkia! Koen olevani voittaja, sain suurimmat pisteet Suomen kansalta, se riittää mulle kertomaan että olen oikealla tiellä. Kansainvälisille raadeille liekitetty nalle-show taisi olla liikaa, mutta sekin on tosi ok! Haluan kiittää kuitenkin UPEITA nallejani kun jaksoitte leikkiä mun kanssa liekkien ja pyrojen keskellä koko viikon, tiedän että teillä oli tuskaisen kuuma! ?????? Ja GOOD NEWS: uutta musiikkia on tulossa pian!! Paljon pusuja teille, täst on loistava jatkaa! ????: Erika the cicciobitch • THANK U MY FANS ALL OVER THE WORLD FOR YOUR SUPPORT AND LOVE!!! ?? Finland had my back with the most of the public votes which is an great honor - but the votes from the international juries put me in the second place of the competition. Maybe Cicciolina was too much for them ???? New music is coming soon, I am so excited! ???? love u! ????: Erika the cicciobitch • ???? @tiiasantavirta #umk20 #cicciolina

Henkilön ???????????????????? ???????????????????????? (@erikavikman) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Oodi menkoille', es... Slipknot-pomon pojan... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova