Tuorein sisältö

Myös The Matrix 4 ja Ihmeotukset 3 antoivat periksi koronavirukselle

16.03.2020 klo 23.50 | Luettu: 1806 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hyvinkin pian se on uutinen, jos jonkin elokuvan tai tv-sarjan tuotanto on käynnissä. Useampi merkittävä taho keskeytti kaikki tuotannot jo viime viikolla. Tämän uutisen myötä myös Warner Bros. on keskeyttänyt isot leffaprojektinsa. Studio laittoi jo aiemmin tauolle mm. The Batmanin.

Neljäs The Matrix on liittynyt joukkoon. Tuotanto alkoi viime kuussa Yhdysvalloissa ja tällä viikolla aiottiin filmata Berliinissä. Koronaviruksesta ja oheisilmiöistä kuten matkustusrajoituksista johtuen tekijät ovat päättäneet lykätä kuvauksia.

Myös kolmas Ihmeotukset-elokuva jää tauolle. Tuotannon oli tarkoitus alkaa tänään Iso-Britanniassa. Leffa kuvataan osittain samalla studiolla kuin The Batman, mutta The Batmanin keskeytettyään Warner elätteli vielä hetken toivoa tämän projektin jatkamisesta.

The Batman ja monet muut lykkäykset kestävät alkuperäisten ilmoitusten mukaan kaksi viikkoa. Matrix 4 ja Ihmeotukset 3 lykkääntyvät tuntemattomaksi ajaksi, joten vaikutus ensi-iltoihin jää arvaukseksi.

Matrix 4 ja John Wick 4 ajoitettiin aikanaan samalle päivälle, vaikka kumpaakin tähdittää Keanu Reeves. Vastoin odotuksia kumpikaan leffa ei ole siirtynyt vielä, joten se saattaa olla lopulta koronavirus, joka pilaa fanien kaavaileman "Keanu Reeves -päivän".


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lopez somes... Kultaisella vatulla ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova