Tuorein sisältö

Ihmiskunnalla on vapaa-aikaa: Star Wars -ohjaajakin vaatii Cats-leffan pyllynreiät takaisin

19.03.2020 klo 20.40 | Luettu: 1780 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Cats-leffaa on kritisoitu kaikesta, mitä siinä tapahtuu. Alastomina nylkyttävät kissaihmiset ovat Saatanasta! Ja varsinkin se on, ettei niillä ole pyllynreikää ja vehkeitä!

Väitetysti Catsin perseenreikäversio on olemassa. Matalan profiilin Hollywood-käsikirjoittaja Jack Waz on twiitannut, että hänen ystävänsä ystävä palkattiin tuotantoon viime hetkillä ja tyypin ainoa tehtävä oli perseenreikien poistaminen.

On todennäköistä, että puoli maailmaa kärsii tällä hetkellä kuumepainajaisista, mutta: mm. Star Wars: The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson ja pilvikomedioiden erikoismies Seth Rogen antavat juorulle arvovaltaa vaatimalla Twitterissä, että pyllynreikäversio julkaistaan.

Onko tämä käytännössä mahdollista, eli pysyisikö ikäraja samana, jos kissoille annettaisiin pyllynreiät? Allekirjoittaneelle tulee mieleen kaksi vertausta. Eläimillä ei nähdä pyllynreikiä useimmissa piirretyissä, joten pyllynreiät johtavat aina vitsailuun, mutta ikärajaan pieni piste ei vaikuta. Uusinta Mortal Kombat -peliä on syytetty konservatiivisesta suhtautumisesta seksuaalisuuteen (ninjat pihtaavat silikoneja), vaikka kärpäsiä vaginastaan ampuva hirviönainen on täysin alasti; kärpäsvagina yksiselitteisesti ei kuulu kaikkien seksuaalisuuteen.

Ehkä joku jossain vaiheessa arveli, että ihmiskissan pyllynreikä menee läpi (riippumatta siitä, mikä saa hänet nukahtamaan iltaisin), tai ehkä ei.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nettihuumoria olisi ... Britney Spearsilla o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova