Tuorein sisältö

Laurence Fishburnen kiihkoilujännärin saa katsoa 10 minuutin pätkissä: traileri

23.03.2020 klo 15.45 | Luettu: 459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Nyt kun monilla on aikaa katsoa vaikka 10 kautta vanhaa suosikkisarjaa, uusi suoratoistopalvelu Quibi lupaa tarjota alle 10 minuutin pätkiä, jotka sopivat kiireiseen elämänrytmiin. Katso näitä vaikka kännykällä, kun olet maailmalla menossa! No, hyvässä lykyssä ihmisillä on aikaa opetella uuden palvelun käyttö ja leffateatterien kanssa ei tarvitse kilpailla. Quibi aloittaa 6. huhtikuuta Pohjois-Amerikassa ja myöhemmin ympäri maailmaa.

Jatkuvajuoninen jännäri #FreeRayshawn on yksi määritelmää etsivä tapaus. Sitä on kuvailtu sekä tv-sarjaksi että jaksotetuksi elokuvaksi. Tarina kerrotaan 16 lyhyessä osassa: kukin osa pyrkii pitämään huomiosi yhdessä asiassa, vaikka Twitter-himo kuinka jyskyttäisi takaraivossa. Boomerit voivat toki katsoa tarinan yhteen putkeen.

Laurence Fishburne näyttelee poliisia, joka yrittää suhtautua ymmärtäväisesti nuoren sotaveteraanin pahaan päivään. Stephan Jamesin näyttelemä mies on lavastettu syylliseksi huumerikokseen, eikä hän anna periksi, vaan linnoittautuu kotiinsa pyssyt tanassa. Tilanne eskaloituu ja aloittaa kansanliikkeen.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen huutokauppake... Mega Movie Week: mon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova