Tuorein sisältö

Formulafanien kuiva kausi päättyy - C More lähettää kausikoosteita aina 80-luvun lopulta lähtien

25.03.2020 klo 13.12 | Luettu: 433 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C More tuo formulafaneille helpotusta tuskaan - luvassa on F1-kausikoosteita aina vuodesta 1988 lähtien!

C Morelta voi seurata jännittävimpiä ja viihdyttävimpiä F1-kausia alkaen Ayrton Sennan ensimmäisestä mestaruudesta vuonna 1988 aina vuoden 2008 äärimmäisen jännittävään mestaruustaistoon, jossa mestaruus ratkesi vasta viimeisessä mutkassa.

C Moren yhteensä 11 kausikoostetta pitävät sisällään legendaariset Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen mestaruusvuodet, Michael Schumacherin loiston hetkiä sekä Ayrton Sennan ja Alain Prostin kaksintaistelut.

Kausikoosteiden lisäksi C More tuo katsottavaksi neljä erikoishaastatteluihin perustuvaa dokumenttia. Ranskalaismestari Alain Prostista ja Mika Häkkisestä kertovien dokumenttien lisäksi luvassa on kaksi ohjelmaa yhdestä kaikkien aikojen F1-mestareista: Ayrton Senna -dokumentissa käydään läpi Sennan loistokasta uraa, ja Senna Special -ohjelmassa Damon Hill muistelee entisen tallikaverinsa traagiseen kuolemaan johtaneita tapahtumia Imolan radalla.

F1-puutostilan lievittämisen voi aloittaa jo heti cmore.fi-suoratoistopalvelussa, jonne ensimmäiset kausikoosteet ja dokumentit on lisätty.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Leffaan ei mennä ehk... Brittiläinen electro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova