Tuorein sisältö

Uuden euroviisubiisin haku käynnistyy syyskuussa - näin käy Aksel Kankaanrannan viisukappaleelle

25.03.2020 klo 20.24 | Luettu: 626 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kevät ilman Euroviisuja - todella poikkeuksellista.

Suomen edustajaksi ehdittiin jo valita Aksel Kankaanranta mutta nyt viisuhaku menee uusiksi.

Uuden Musiikin Kilpailu 2021 järjestetään avoimena kilpailuna. Suomen euroviisuedustaja ja kilpailukappale vuodelle 2021 valitaan jälleen UMK:n ja YleX:n yhdessä järjestämässä avoimessa Uuden Musiikin Kilpailussa. Biisihaku avataan 1. syyskuuta osoitteessa yle.fi/umk.

Eurovision laulukilpailu 2020 oli määrä järjestää Rotterdamissa 12.-16.5., mutta koronaviruksen vuoksi ne peruttiin. European Broadcasting Union EBU on linjannut, että vuoden 2021 Euroviisujen kilpailukappaleiden täytyy olla uusia, eikä tämän vuoden kilpailuun ilmoitettua biisiä voi käyttää.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Uuden Musiikin Kilpailu 2021 järjestetään avoimena kilpailuna.? Suomen euroviisuedustaja ja kilpailukappale vuodelle 2021 valitaan jälleen UMK:n ja YleX:n yhdessä järjestämässä avoimessa Uuden Musiikin Kilpailussa. Biisihaku avataan 1. syyskuuta osoitteessa yle.fi/umk. Biisinkirjoitus kannattaakin aloittaa nyt! Tämän vuoden UMK:ssa Suomen viisuedustajaksi valittiin Aksel Kankaanranta kappaleellaan Looking Back. Eurovision laulukilpailu 2020 oli määrä järjestää Rotterdamissa 12.-16.5., mutta koronaviruksen vuoksi ne peruttiin. European Broadcasting Union EBU on linjannut, että vuoden 2021 Euroviisujen kilpailukappaleiden täytyy olla uusia, eikä tämän vuoden kilpailuun ilmoitettua biisiä voi käyttää. Lue lisää osoitteessa yle.fi/umk - linkki biossa! #UMK21

Henkilön UMK20 (@uudenmusiikinkilpailu) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< W.A.S.P. ja neljän e... Netflix tilasi itsem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova