Tuorein sisältö

Metalliveteraani Testamentin Chuck Billy puhuu koronavirustartunnastaan

26.03.2020 klo 21.04 | Luettu: 593 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Thrash metal -veteraani Testamentin laulaja Chuck Billy (57) on puhunut kanadalaisen The Metal Voicen haastattelussa koronavirustartunnastaan.

Testament, Exodus ja Death Angel toivat viruksen mukanaan Euroopan kiertueelta. Testamentin kiertuemiehistön jäseniä on sairastunut, kuten myös Exoduksen Gary Holt ja Death Angelin Will Carroll. Tosin Holtin ja Carrollin sairauksia ei ole varmistettu koronavirustartunnoiksi.

Chuck Billyn mukaan bändin tyypit päättivät selvittää, pitäiskö heidän mennä testiin palattuaan Euroopan virusalueilta. 'Ilman oireita ei pääse testiin' oli vastaus. Muutaman päivän kuluttua tuli oireita ja samoja oireita alkoi esiintyä myös muilla kiertueella mukana olleilla hahmoilla.

Billyn mukaan ensimmäiset oireet olivat päänsärkyä ja yleistä kolotusta sekä väsymystä. Rokkari ajatteli kyseessä olevan vain aikaeroväsymystä. Mutta oireiden pahentuessa mies tiesi olevansa sairas. Kuume ei noussut mutta yskä ja päänsärky sekä voimakas väsymys vaivasivat.

Billy suuntasi testattavaksi ja tuloksia joutui odottamaan viikon. Kun testitulokset tulivat, porukka alkoi jo voida paremmin. Tauti jatkui mutta päänsärky ja väsymys sekä kiputilat helpottivat.

Billyn mukaan parin ensimmäisen päivän aikana pelkästään kylppäriin raahautuminen sai rokkarin puhisemaan ja puhaltelemaan. Olo ei kuitenkaan mennyt pahemmaksi.

(Blabbermouth.net)
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Defending Jacob -tra... Farmi Suomesta putos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova