Tuorein sisältö

Tampereen Rockfest julkaisi tiedotteen liittyen koronavirustilanteeseen

08.04.2020 klo 20.51 | Luettu: 906 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesäkuun alussa Tampereella juhlittava Rockfest tiedottaa:

"Pitkittyvä koronavirustilanne huolestuttaa meitä kaikkia ja tulevaa on vaikea ennustaa. Muiden kesän tapahtumien lailla, Rockfest odottaa Suomen viranomaisilta lisäohjeistuksia pikaisesti.
Rockfestin tuotannon osalta teemme valtavasti työtä kaikkien mahdollisten vaihtoehtojen ja ratkaisujen selvittämiseksi. Tämä vie oman aikansa, koska festivaalin järjestämisessä on mukana runsaasti eri tahoja.
Pyydämme Suomen rokkikansalta nyt kärsivällisyyttä ja malttia
".

Kun on tiedotettavaa, festivaalin järjestävä taho lupaa infota asiasta välittömästi.

Virallinen tieto löytyy tapahtuman verkkosivuilta, Facesta ja Instasta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

?? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? – ???????????? ???????????????????????? ?????????????????????????? ????????????????????????????????????????, ???????????? ?????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ?? Pitkittyvä koronavirustilanne huolestuttaa meitä kaikkia ja tulevaa on vaikea ennustaa. Muiden kesän tapahtumien lailla, Rockfest odottaa Suomen viranomaisilta lisäohjeistuksia pikaisesti. Rockfestin tuotannon osalta teemme valtavasti työtä kaikkien mahdollisten vaihtoehtojen ja ratkaisujen selvittämiseksi. Tämä vie oman aikansa, koska festivaalin järjestämisessä on mukana runsaasti eri tahoja. Pyydämme Suomen rokkikansalta nyt kärsivällisyyttä ja malttia. ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????, ???????????? ????????????????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????. Ajantasaisin tieto löytyy Rockfestin netistä www.rockfest.fi sekä Rockfestin virallisista somekanavista Facebookista ja Instagramista, ethän jaa epävirallista tietoa mistään muusta kanavasta eteenpäin. Samalla seuraamme ja noudatamme herkeämättä viranomaisten ohjeistuksia. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Pysy kotona, pidä huolta itsestäsi ja lähimmäisistäsi ???? #rockfest #rockfest2020 #rockfestupdate

Henkilön Rockfest (@therockfest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mokoma asialla ensim... HBO:n The Third Day ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova