Tuorein sisältö

Rock In The City -festarikiertueen kaksi keikkakaupunkia peruuntuu koronavirusepidemian johdosta

09.04.2020 klo 10.40 | Luettu: 454 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Koronavirusepidemia peruu Rock In The City -festarikiertueen Kuopion ja Rauman tapahtumat.

"Raskain sydämin joudumme ilmoittamaan, että vuoden 2020 Kuopion ja Rauman Rock In The City -festivaalit on peruttu koronaviruksen leviämisen aiheuttaman epävarmuuden takia. Peruminen ei vaikuta muihin kesän festareihin, joiden eteen teemme töitä yhä normaalisti. Kesäkuu tulee yksinkertaisesti liian nopeasti".

Festivaali kuitenkin palaa Kuopioon ja Raumalle vuotta myöhemmin: Kuopion Satamatorilla rokataan 11.-12.6.2021 ja Rauman Parpansalissa 18.-19.6.2021.

Jo ostetut liput voi myös palauttaa 31.5.2020 mennessä ostopisteisiin, jolloin lipunhinnan saa takaisin. Lippu on mahdollista vaihtaa myös lahjakorttiin, joka käy RH Entertainment Oy:n muihin tapahtumiin (kuten muille Rock In The City -festareille).

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kuopion ja Rauman festivaalit peruttu – liput voi palauttaa tai käyttää vuoden 2021 festareilla! Raskain sydämin joudumme ilmoittamaan, että vuoden 2020 Kuopion ja Rauman Rock In The City -festivaalit on peruttu koronaviruksen leviämisen aiheuttaman epävarmuuden takia. Peruminen ei vaikuta muihin kesän festareihin, joiden eteen teemme töitä yhä normaalisti. Kesäkuu tulee yksinkertaisesti liian nopeasti. Festivaali kuitenkin palaa Kuopioon ja Raumalle vuotta myöhemmin: Kuopion Satamatorilla rokataan 11.-12.6.2021 ja Rauman Parpansalissa 18.-19.6.2021. Tämän vuoden festivaaleille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleilla ja lippunsa säilyttäneet saavatkin kiitokseksi tuestaan superyllätyslahjan saapuessaan Rock In The Cityyn kesäkuussa 2021. Jo ostetut liput voi myös palauttaa 31.5.2020 mennessä ostopisteisiin, jolloin lipunhinnan saa takaisin. Lippu on mahdollista vaihtaa myös lahjakorttiin, joka käy RH Entertainment Oy:n muihin tapahtumiin (kuten muille Rock In The City -festareille). Varsinainen lipunmyynti kesän 2021 festivaaleille alkaa myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen. Hyvät Kuopion ja Rauman rokkikukot: pysykää terveenä ja nähdään ensi vuonna! www.rockinthecity.fi

Henkilön Rock in the City -festivaali (@rockinthecityfi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Netflix-alkuperäissa... SOS Ruotsi, hätäkesk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


641


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova