Tuorein sisältö

American Idol-tuomari Simon Cowell tositelkkarin ykkösilkimys

25.07.2008 klo 13.20 | Luettu: 3501 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

AOL Televisionin tositelkkariraati antoi katsojien äänestää tositelkkarisarjat järjestykseen. American Idol-tuomari Simon Cowell äänestettiin ykköspahikseksi. Simon sai ilkimys-äänestyksessä peräti 30 prosenttiä äänistä.

American Idol äänestettiin myös USA:n parhaaksi tositelkkarisarjaksi. Hopealle nostettiin Tanssii Tähtien kanssa ja pronssille Selviytyjät.

Huonoimmaksi tositelkkariksi valittiin oikeutetusti Flavor Of Love 3. Räptähden bitch-haku jääköön historiaan varoittavana esimerkkinä tositelkkarin noususta ja uhosta. Listalta löytyy myös A Shot At Love With Tila Tequila 2 ja Celebrity Rehab - kohta varmasti myös Suomen töllössä.

Katsojat äänestivät myös tositelkkarisarjaa, johon he itse voisivat osallistua. Kärkipaikalle nostettiin Amazing Race. The Biggest Loser ja American Idol tulivat seuraavina. Aika on pahasti jättänyt ainakin Batchelor ja The Real World -sarjoista. Huonoin reality-tuomari on Paula Abdul (American Idol).

Tositelkkarin pelottavin tähti on räppäri Flavor Flav (Flavor Of Love 3). Hopealle äänestettiin Janice Dickinson (The Janice Dickinson modeling agency)

Seksikkäimmäksi American Idol-kisaajaksi valittiin aussikomistus Michael Johns.

Reality tv-awards






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Darren Aronofskyn Ro... Sairastapaus kaatoi ... >

Keskustelut (2 viestiä)

TaiZuuni

Rekisteröitynyt 01.06.2007

25.07.2008 klo 14.27

Millonkohan tuo Flavor Of Love 3 tulee suomeen? Omasta mielestäni mahtava sarja :D
lainaa
bvirtanen

Moderaattori

Rekisteröitynyt 29.09.2007

25.07.2008 klo 14.48

Outoa ettei mikään feministijärjestö ole ottanut ohjelmaa hampaisiinsa...meinaan jos puhutaan naisten esineellistämisestä niin sarja on pahinta laatua, naiset pelkkiä horia ja bitchejä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova