Tuorein sisältö

Sunrise Avenuen Olympiastadionin keikat siirtyvät - näin kommentoi omia Olympiastadionin keikkojaan Antti Tuisku

16.04.2020 klo 15.45 | Luettu: 1269 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunrise Avenue siirtää jäähyväiskiertuettaan ensi vuoteen.

Samalla siirtyvät bändin uran jäähyväiskeikoiksi tarkoitetut Olympiastadionin keikat - Helsingin Olympiastadionilla nähdään Sunrise Avenuen historian viimeiset esiintymiset 16.7.-17.7.2021.

Myös Antti Tuiskun on tarkoitus esiintyä Olympiastadionilla elokuussa. Ainakaan vielä Tuisku ei ole tekemässä muutoksia. Keikkoja ei peruta, korkeintaan siirretään myöhempään ajankohtaan.

"Olen saanut paljon huolestuneita viestejä, joissa kysellään 21. ja 22.8. Olympiastadionilla järjestettävien Bailantai-konserttien kohtalosta.Minulle on tärkeintä ihmisten terveys ja turvallisuus. Vielä emme tiedä, mitä tulevien kuukausien aikana keikkarintamalla tapahtuu, mutta luotan viranomaisten suosituksiin.

"Mitä tulee loppukesästä järjestettäviin Bailantai-konsertteihin; kenenkään ei kuitenkaan tarvitse ajatella että keikat eivät tapahtuisi. Vaikka niitä ei saisi järjestää elokuussa, niille löydetään tarvittaessa Olympiastadionin kanssa uusi ajankohta".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hei rakkaat! ?? Olen saanut paljon huolestuneita viestejä, joissa kysellään 21. ja 22.8. Olympiastadionilla järjestettävien Bailantai-konserttien kohtalosta. Minulle on tärkeintä ihmisten terveys ja turvallisuus. Vielä emme tiedä, mitä tulevien kuukausien aikana keikkarintamalla tapahtuu, mutta luotan viranomaisten suosituksiin. Mitä tulee loppukesästä järjestettäviin Bailantai-konsertteihin; kenenkään ei kuitenkaan tarvitse ajatella että keikat eivät tapahtuisi. Vaikka niitä ei saisi järjestää elokuussa, niille löydetään tarvittaessa Olympiastadionin kanssa uusi ajankohta. Haluan omalta osaltani lähettää maailman eniten tsemppiä ja kärsivällisyyttä tähän poikkeukselliseen tilanteeseen. Arvostan sydämeni pohjasta kaikkia niitä, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä – ja kaikkia niitä, jotka haluavat noudattaa meille annettuja ohjeita ja rajoituksia, jotta tilanne helpottuisi mahdollisimman pian ? Halauksia jokaiselle! Pidetään yhdessä huolta meidän kaikkien terveydestä ja turvallisuudesta. @olympiastadionhelsinki #bailantai

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää suurten musiik... Tom Hardy on demento... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova