Tuorein sisältö

Vaihtoehtoinen rockfestivaali Naamat miettii viikonlopun yli - esillä mielenkiintoisia ratkaisuja korona-ahdinkoon

23.04.2020 klo 11.25 | Luettu: 925 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaihtoehtoinen rockfestivaali Naamat miettii tulevana viikonloppuna kesän festivaalin kohtaloa.

Koronaviruspandemia on ajanut kesäfestivaalit ahdinkoon ja samaa virttä lauletaan myös Keski-Suomen Muuramessa. Pienelläkin on suurten ongelmat.

"Naamat seuraa haukkana tilannetta ja kokoontuu tulevana viikonloppuna pohtimaan mahdollisuuksia siirtää tapahtumaa myöhemmäksi, järjestää virtuaalibileet tahi viettää Naamoja 1000 nopeimman kanssa one by one seuraavan noin 3 vuoden ajan. Naamojen hengessä juonimme jotain ehanaa. Ja kaunista. Ehkä virtuaalibileet ja metsäkakit".

Naamat on tarkoitus juhlia 24.-26.7.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Maan hallitus linjasi juuri, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa jatketaan heinäkuun loppuun asti. Naamat seuraa haukkana tilannetta ja kokoontuu tulevana viikonloppuna pohtimaan mahdollisuuksia siirtää tapahtumaa myöhemmäksi, järjestää virtuaalibileet tahi viettää Naamoja 1000 nopeimman kanssa one by one seuraavan noin 3 vuoden ajan. Naamojen hengessä juonimme jotain ehanaa. Ja kaunista. Ehkä virtuaalibileet ja metsäkakit. Uinti lammessa tahoillamme. Musiikki joka yhdistää. Joten pysykää kuulolla tai kertokaa ideanne. Niin ja pysykää terveinä ja halikaa toisianne riittävän kaukaa!#RockfestariNaamat #korona #Naamat2020 #tästäkinselvitään

Henkilön Rockfestari Naamat (@rockfestarinaamat) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulun Qstock julkais... Koronakriisi vaikutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova