Tuorein sisältö

Masked Singer Suomessa Kanan hahmon takaa paljastui Possesta tuttu kasvo - lue tuoreet somekommentit

25.04.2020 klo 22.02 | Luettu: 943 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV3:n Masked Singer Suomessa Kanan hahmon takaa paljastui nykyään Possesta tuttu Viivi Pumpanen.

Viivi on ehtinyt jo kommentoida Masked Singer -kokemustaan somessa:

"Voin kertoa ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin. Mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh."

Viivi on jatkanut myös oikeassa elämässä laulajan uraansa. Tuore biisi Lahja ilmestyi viime viikolla.Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Huh tää on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! ???????? Voin kertoa ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! ???? mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh. ???????? oon niin onnellinen tästä seikkailusta, ja herra jestas mikä jännitys! Mutta tähän on hyvä lopettaa kanan lento. ????? Oli ihana saada viimeistellä Masked-matka Kurkelan kauniilla biisillä ja se muistuttakoon meitä edelleen pitämään huolen toisistamme myös näinä erikoisina aikoina. ? Täytyy myös sanoa, että olin satavarma jo monta viikkoa sitten, että kanan lento päättyy jo, mutta oli mahtava päästä vetämään näin monta erilaista esitystä. Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu! ???????????? jännääää!! #maskedsinger #maskedsingersuomi #happy #excited #singing #tvlife #show #stage #music

Henkilön Viivi Pumpanen (@viivipumpanen) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ryan Reynolds kohtaa... Spider-Man 3 lykkään... >

Keskustelut (2 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

27.04.2020 klo 07.55 1 tykkää tästä

Voisiko nämä otsikot olla spoilerivapaita. Itsekkin tulee tämä katsottua yleensä nauhalta. Sama kun ei elokuvienkaan spoilereita yleensä otsikoissa oo. Nytkin tämä puski pakolla otsikosta esiin ja pilasi jännityksen.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

27.04.2020 klo 08.58

Lichi kirjoitti:
Voisiko nämä otsikot olla spoilerivapaita. Itsekkin tulee tämä katsottua yleensä nauhalta. Sama kun ei elokuvienkaan spoilereita yleensä otsikoissa oo. Nytkin tämä puski pakolla otsikosta esiin ja pilasi jännityksen.


Juurikin näin.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova