Tuorein sisältö

Vaihtoehtoinen rockfestivaali Naamat tiedottaa: nykyformaatin mukaista festivaalia ei kesällä järjestetä

27.04.2020 klo 10.36 | Luettu: 1030 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Keski-Suomen Muuramessa juhlittava vaihtoehtoinen rockfestivaali Naamat on tehnyt päätöksen - nykyformaatin mukaista festivaalia ei kesällä järjestetä.

Jotain kuplii kuitenkin pinnan alla:

"Mutta. Koska tämä sapettaa meitä vietävästi, jatkamme selvitteyä jonkinlaisen virtuaalitapahtuman toteutuksesta. Emme lupaa mitään, mutta huutelemme mahdollisuuksista kevään aikana. Kun rajoitukset höllentyvät, pohdimme myös get together -iltamien pitämistä. Sisätiloissa ja lämpimässä. Lisäksi tulemme toteuttamaan upean ilmeemme merkkarimyyntiä kesän aikana. Naamat 2020 - I was not there tahi Naamat 2020 - en muista niistä mitään. Myös Korona Survival Kitit ovat jo ideoinnissa. Pysykää siis kuulolla".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Murtuneina joudumme toteamaan, ettei fyysistä tapahtumaa suunnitella tänä vuonna iloksenne edes marraskuun hyytävään vesisateeseen. #Rockfestarinaamat on siten nykyformaatissa peruttu. Mutta. Koska tämä sapettaa meitä vietävästi, jatkamme selvitteyä jonkinlaisen virtuaalitapahtuman toteutuksesta. Emme lupaa mitään, mutta huutelemme mahdollisuuksista kevään aikana. Kun rajoitukset höllentyvät, pohdimme myös get together -iltamien pitämistä. Sisätiloissa ja lämpimässä. Lisäksi tulemme toteuttamaan upean ilmeemme merkkarimyyntiä kesän aikana. Naamat 2020 - I was not there tahi Naamat 2020 - en muista niistä mitään. Myös Korona Survival Kitit ovat jo ideoinnissa. Pysykää siis kuulolla. Rakkautta. Ja terveyttä. Ja iso iso etähalaus kokouksensa juuri päättäneeltä ydinryhmältä. #Naamat2020 #korona #ihankaikkikielletty #paitsirakkaus

Henkilön Rockfestari Naamat (@rockfestarinaamat) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tätä keikkaa korona ... Amerikan ykköstohtor... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova