Tuorein sisältö

Tuska polttaa Helsingin uusimman nähtävyyden ja metallipäiden toivotaan tuovan sytykkeet

29.04.2020 klo 10.07 | Luettu: 1268 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuskan somesta löytyy outoja viestejä. Mikä ihme on ASDAMA HEL? Jotain mörkkiä aivan varmasti. Ohessa Tuska selvittää ASDAMA HEL -projektin syvimmän olemuksen:

Tuska polttaa Helsingin uusimman nähtävyyden ja toivomme, että tuot sytykkeet. Mistä on kyse? Ihmiset eivät voi kokoontua, mutta ajatukset, ideat ja esineet voivat. Suvilahteen kohoaa toukokuussa ASDAMA HEL -monumentti, yhteisöllinen taideteos. Se rakentuu ihmisten tekemistä esineistä ja katoaa lopulta roviona ilmaan pimeiden ajatusten käsittelemisen ja niistä irti päästämisen merkiksi.

Onko sun selässä ylimääräistä kuonaa, taakkaa, yksinäisyyttä, pelkoa, turhautumista ja tuskaa? Ketuttaako festivaalikesän peruuntuminen? Tänä keväänä ei oo mikään ihme, että hupussa tällaisia fiiliksiä olisikin. Tee niistä taideteos ja käy heittämässä se salaa & vaivihkaa Suvilahden monumenttiin. Teos poltetaan toukokuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa kaupunkilaisten vielä nukkuessa.

Projektiin voi osallistua yhtä lailla tekemällä käsitöitä vain omaksi ilokseen tai liittymällä keskusteluun somessa #asdamahel-tunnisteella. Ja vaikka ydinteema on Tuskaan pirtaan sopivasti kohtuu mörkki, niin tähän voi osallistua ikään katsomatta. Kannattaa klikata itsensä myös ASDAMA HEL -FB-tapahtumaan.

Toukokuun aikana julkaistaan videosarja, jossa 'Rölli' opastaa kotona tehtäviin pieniin taide- ja käsityöprojekteihin. Eka video pärähtää linjoille vappuaattona 30.4.

ASDAMA HEL -lyhenne tulee sanoista Assembly of Dark Matter – Helsinki. Tuska Art & Designin käynnistämä yhteisöllinen taideprojekti toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Elämme hyvin poikkeuksellista aikaa, ja yhdessä metalliväki tästä läpi selviää. Lisäinfoa ja eka video julkaistaan vappuaattona. Fire, walk with me! (#tuskafestival #ASDAMAHEL)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tuska polttaa Helsingin uusimman nähtävyyden ja toivomme, että tuot sytykkeet. ???? Mistä on kyse? Ihmiset eivät voi kokoontua, mutta ajatukset, ideat ja esineet voivat. Suvilahteen kohoaa toukokuussa ASDAMA HEL -monumentti, yhteisöllinen taideteos. Se rakentuu ihmisten tekemistä esineistä ja katoaa lopulta roviona ilmaan pimeiden ajatusten käsittelemisen ja niistä irti päästämisen merkiksi. Onko sun selässä ylimääräistä kuonaa, taakkaa, yksinäisyyttä, pelkoa, turhautumista ja tuskaa? Ketuttaako festivaalikesän peruuntuminen? Tänä keväänä ei oo mikään ihme, että hupussa tällaisia fiiliksiä olisikin. Tee niistä taideteos ja käy heittämässä se salaa & vaivihkaa Suvilahden monumenttiin. Teos poltetaan toukokuun loppupuolella kaikessa hiljaisuudessa kaupunkilaisten vielä nukkuessa. Projektiin voi osallistua yhtä lailla tekemällä käsitöitä vain omaksi ilokseen tai liittymällä keskusteluun somessa #asdamahel-tunnisteella. Ja vaikka ydinteema on Tuskaan pirtaan sopivasti kohtuu mörkki, niin tähän voi osallistua ikään katsomatta. Kannattaa klikata itsensä myös ASDAMA HEL -FB-tapahtumaan: linkki biossa ????. Me julkaistaan toukokuun aikana videosarja, jossa meidän Rölli opastaa kotona tehtäviin pieniin taide- ja käsityöprojekteihin. Eka video pärähtää linjoille vappuaattona 30.4.! ASDAMA HEL -lyhenne tulee sanoista Assembly of Dark Matter – Helsinki. Tuska Art & Designin käynnistämä yhteisöllinen taideprojekti toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Elämme hyvin poikkeuksellista aikaa, ja yhdessä metalliväki tästä läpi selviää. Lisäinfoa ja eka video julkaistaan vappuaattona. Fire, walk with me! #tuskafestival #ASDAMAHEL @helsinki

Henkilön Tuska Festival (@tuskafestival) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Terry Pratchettin Ki... Rock In The City -ki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova