Tuorein sisältö

Myös Tikkurila Festivaali jää väliin

29.04.2020 klo 22.45 | Luettu: 1035 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tikkurila Festivaalia ei voida tänä vuonna järjestää vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi.

"Tiksi haluaa toivottaa joka kotiin nyt voimia ja tsemppiä, ja pian me jo juhlimme yhdessä! Pidä huoli itsestäsi ja lähimmäisistäsi".

Jos haluat juhlia ensi vuoden Tikkurila Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Tikkurila Festivaalille 2021.

Tikkurila Festivaali juhlitaan seuraavan kerran Vantaan Tikkurilassa 22.7.-24.7.2021.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????? ?????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????????????. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Olemme murtuneita, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen. Tiksi haluaa toivottaa joka kotiin nyt voimia ja tsemppiä, ja pian me jo juhlimme yhdessä! Pidä huoli itsestäsi ja lähimmäisistäsi ???? ???? Jos haluat juhlia ensi vuoden Tikkurila Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Tikkurila Festivaalille 2021, joten pidä hyvä huoli lipustasi. ???????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????????.-????????.????.????????????????. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. ???? Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????? ?????????????????????????????? ????????.????.???????????????? ?????????????????????????????????. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet @tiketti.fi ja @lippu.fi Tiksin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen ???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ????????????????????????, ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????: www.tikkurilafestivaali.fi/info/faq ?? Jos mieleen nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta. Nyt koko Tiksiperhe yhdessä kotimaisen musiikin voimalla vaikeiden aikojen yli ja haaveissa katseet kohti ensi kesää, Tiksissä nähdään taas heinäkuussa 2021! ???? Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi ???? #tikkurilafestivaali #tikkurilafestivaali2021 #tapahtumienvantaa #vantaa

Henkilön Tikkurila Festivaali (@tikkurilafestivaali) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican Lars Ulri... Tervetuloa Mokoman u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova