Tuorein sisältö

Telia tarjoaa Paramount+ -suoratoistopalvelun sisällön tv-asiakkailleen vapaaseen katseluun toukokuun ajaksi

30.04.2020 klo 11.30 | Luettu: 1161 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Poikkeustila on saanut suomalaiset kuluttamaan sisältöjä ennätystahtiin maalis-huhtikuussa.

Telia tarjoaakin toukokuuksi Paramount+-suoratoistopalvelun sisällön tv-asiakkailleen vapaaseen katseluun. Paramountin lisäksi myös CNN-uutiskanava ja Nick Jr- ja Cartoon Network -lastenkanavat ovat auki toukokuun loppuun saakka.

Paramountin ohjelmistossa on toukokuussa tarjolla mm. vauhdikas koko perheen seikkailuelokuva Dora kadonnut kaupunki ja uutuuselokuva Gemini Man. Draman ystäviä koukuttaa sarjasuosikki Yellowstone ja lapsia ilahduttavat Ryhmä Hau, Blaze ja monsterikoneet, Seikkailija Dora ja Paavo Pesusieni sekä uudet sarjat kuten Matkaan Diego, Dora ja ystävät, Avatar ja Big Time Rush.

Kouluikäisille suunnatulta Nick Jr -kanavalta löytyy lastenohjelmia suomeksi puhuttuna ympäri vuorokauden.

Kanavat ovat auki perjantaihin 28.5 saakka.

Vapaassa katselussa olevien sisältöjen katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. Tilin luominen ja kanavien katsominen ei sido mihinkään ja on maksutonta. Mikäli asiakkaalla on jo Telia TV -tunnukset, uusia erillisiä tunnuksia ei tarvita, vaan sisältöjä voi ryhtyä katsomaan saman tien. Katselu onnistuu Telia TV -sovelluksella, Telia digiboksilla tai Telian kaapeliverkossa kaapelikortilla.

(Telia)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Iron Maidenin fanit ... Muistatko Idols-Patr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova