Tuorein sisältö

Masked Singer Suomessa Kisun hahmon takaa löytyi kaikkien tuntema Linda

02.05.2020 klo 23.27 | Luettu: 1042 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Masked Singer Suomen viimeisin pelistä pudonnut hahmo on Kisu.

Kisun hahmon takaa paljastui Linda Lampenius. Lindan lauluääni on jäänyt julkisuudessa arvoitukseksi, joten yllätys oli suuri Kisun henkilöllisyyden paljastuessa.

Linda kommentoi ohjelmaa somessa:

"Kiitos että sain olla mukana! Mikä kokemus! Olen pelännyt laulamista ihan jumalattomasti, vaikka vanhempani olivat sekä näyttelijöitä että laulajia. Esiinnyin laulaen vanhempieni kanssa kun olin 3-11 vuotias, mutten koskaan sen jälkeen. Lähdin mukaan Masked Singer kilpailuun vaikka inhosin ääntäni, koska Anne Wahlström pyysi minua. Anne ja minä olimme työskennelleet yhdessä kun olin Pertti Pasasen ”opissa” ja olin mukana Uuno Turhapuro sarjassa, Bingo Lotossa ja Speden Speleissä. Spede sanoi minulle kun en uskonut itseeni 'Olet kuule sellainen likka ettet itsekään ymmärrä!' Se sai minut uskaltamaan. Nyt voin vihdoinkin katsoa ohjelmaa hermostumatta. Kaikki ovat niin jumalattoman hyviä!".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Wow!!! Kiitos että sain olla mukana! Mikä kokemus! Olen pelännyt laulamista ihan jumalattomasti, vaikka vanhempani olivat sekä näyttelijöitä että laulajia. Esiinnyin laulaen vanhempieni kanssa kun olin 3-11 vuotias, mutten koskaan sen jälkeen. Lähdin mukaan Masked Singer kilpailuun vaikka inhosin ääntäni, koska Anne Wahlström pyysi minua. Anne ja minä olimme työskennelleet yhdessä kun olin Pertti Pasasen ”opissa” ja olin mukana Uuno Turhapuro sarjassa, Bingo Lotossa ja Speden Speleissä. ”Spede” sanoi minulle kun en uskonut itseeni ”Olet kuule sellainen likka ettet itsekään ymmärrä!” Se sai minut uskaltamaan. Nyt voin vihdoinkin katsoa ohjelmaa hermostumatta. Kaikki ovat niin jumalattoman hyviä!!! Kiitos kaikille jotka äänestivät minua ja megakiitos Annelle ?? Joonakselle, kaikille tuotannossa mukana olleille, tanssijoille, Jannelle, Reijalle, Fremantlelle ja MTV3lle!!!! ???????????????????????????????? Haleja kaikille suomalaisille!! ???????????? T. Kisu #maskedsingersuomi @mtv3suomi @fremantlefin @maskedsingersuomi @joonashytonen #jannehuttunen @reijaware @mariaveitola @jannekataja @jkokander @veeraviveka @etelrohr @lasselipponen @jerejaa

Henkilön Violinist Linda Lampenius (@lindalampeniusofficial) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< H.P. Lovecraftin pai... Muistatko Bond-leffa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova