Tuorein sisältö

Helsingin uusi maamerkki kohoaa Suvilahteen - härpäkkeen polttamiseksi kaivataan apua metallipäiltä

05.05.2020 klo 10.32 | Luettu: 638 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

ASDAMA HEL -lyhenne tulee sanoista Assembly of Dark Matter – Helsinki. Tuska Art & Designin käynnistämä yhteisöllinen taideprojekti toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Metallifaneja on pyydetty auttamaan Helsingin uuden maamerkin polttamisessa - teos rakentuu ihmisten tekemistä esineistä eli tässä tapauksessa ihmisiltä pyydetään sytykkeitä.

ASDAMA HEL on alkanut kohota Suvilahdessa. "Joko sun taideteos tai käsityö on edennyt suunnittelupöydältä? Käy viemässä teoksesi Suvilahteen poltettavaksi ennen toukokuun loppupuolta. Tuolloin installaation poltetaan kunnianosoituksena elämän herkkyydelle ja asioiden hetkelliselle luonteelle. ASDAMA HELiin voi osallistua myös tekemällä käsitöitä kotona ja postaamalla kuvan siitä tunnisteella #ASDAMAHEL".

Alla esimerkkinä pari vaihtoehtoa "sytykkeeksi":

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

ASDAMA HEL on alkanut kohota Suvilahdessa! Röllin ystäväkin on löytänyt tiensä lauteille lämpöä odottelemaan. Joko sun taideteos tai käsityö on edennyt suunnittelupöydältä? Käy viemässä teoksesi Suvilahteen poltettavaksi ennen toukokuun loppupuolta. Tuolloin installaation poltetaan kunnianosoituksena elämän herkkyydelle ja asioiden hetkelliselle luonteelle. ASDAMA HELiin voi osallistua myös tekemällä käsitöitä kotona ja postaamalla kuvan siitä tunnisteella #ASDAMAHEL Ensimmäisessä kuvassa näkyvät metallirankaiset ihmishahmot ovat festariltakin tutun Shadow Roomin teoksia, jotka ovat osa ASDAMA HELiä ja haihtuvat savuna ilmaan kuun lopulla ???? Muista tsekata myös FB-tapahtuma. #asdamahel #tuskafestival

Henkilön Tuska Festival (@tuskafestival) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tiger King -ilmiö ja... Järjestetäänkö Block... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova