Tuorein sisältö

Maistuisiko ihmissuhdesoppa, jossa nähdään Pamela Tola papin roolissa?

07.05.2020 klo 14.45 | Luettu: 299 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ex-Onnelliset-sarjan kolmas tuotantokausi nähdään C More -suoratoistopalvelussa torstaista 7.5. alkaen.

Erotalot-taloyhtiön asukkaiden keskuudessa nähdään myös uusia naamoja, kuten pappia näyttelevä Pamela Tola.

Laura (Miia Nuutila), Kalle (Mikko Nousiainen) ja Oona (Ria Kataja) ovat eläneet siirtymävaihetta eron ja uuden elämän välillä. Yhdelle siirtymävaihe tarjoaa vapautta ja toista se ahdistaa. Perheet laajentuvat myös edeltävien sukupolvien suuntaan, kuten Antin (Jarkko Pajunen) ja Reijan (Anna-Leena Sipilä) kerroksessa, kun Antti päättää urheasti ottaa dementoituneen äitinsä kattonsa alle.

Pappina työskentelevä Henriikka (Pamela Tola) muuttaa erotaloon lastensa ja ex-miehensä Mikan (Kris Gummerus) kanssa.

Hannan (Karoliina Blackburn) ja Paavon (Eero Ritala) perheessä on myös omanlaistaan rajanvetoa, kun Aapo (Halti Toppinen) saa uuden avustajan Sebastianista (Kristo Salminen). On opittava luottamaan vieraaseen ja altistuttava ulkopuoliselle katseelle. Arton (Pertti Sveholm) ja Suviannan (Essi Hellén) perheyksikössä puolestaan pohditaan millaista rakkautta tarvitaan avioliittoon.
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Pappeus, olkoon se minussa, niin kuin kaikki muutkin roolit. Joskus oli aika, kun näyttelin ylioppilaita ja kaksikymppisiä, jo ehkä liiankin pitkään? Sitten olin mukamas liian nuori (nuorennäköinen?)esittämään aikuista naista, siis ikäistäni naista. Yhtäkkiä en ollut oikein sopivan näköinen mihinkään. En mennyt teinistä, ylioppilaasta, enkä edes itseni ikäisestä.???????????? Tiedän, että eräskin ohjaaja joutui kovasti perustelemaan, että kyllä hän(minä) voi esittää 35-vuotiasta, kun on kuitenkin 35-vuotias ja kolmen lapsen äitikin. Se, että on pienikokoinen ja nuoremman näköinen, ei kuitenkaan ole koko totuus kenestäkään. Eikä myöskään se, että on isokokoinen ja vanhemman näköinen. Tai se, että muistuttaa koiraa ulkomuodoltaan (meidän koira), ei ole totuus sekään, koska ehkä koira onkin enemmän kissa? Punatukkainen voisi vaihteeksi näytellä blondin roolin ja tosikoksi leimattu koomikon roolin? Meitä on kaikkiin juniin ja parasta olisi toki se, jos se, miltä näyttää, ei olisi enää joskus ihan NIIN merkityksellistä meille kaikille? Et ihanko voisi olla ja näyttää just siltä, miltä näyttää ja olla just sen ikänen ku on ja olla silti ihan täysin ok ja jees ja just perfect! #exonnelliset #7.5 #3.tuotantokausi #iamthepriest #heioikeestimäoonpappi #voisinollamyöspoliisimutsiihenoonliianlyhyt #javartijaksiliianheiveröinen #ehkäjonainpäivänäpoliisi? #heavenhelpme #letspray #weareinthistogether

Henkilön Pamela Tola (@tolapamela) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Disney+ aloittaa Suo... 61-vuotias popin meg... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


208


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova