Tuorein sisältö

Stam1nan Kulttuuritalon keikka livestriiminä lauantaina 30.5.

12.05.2020 klo 19.29 | Luettu: 290 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stam1na livestriiminä, Helsingin Kulttuuritalolta.

Sunborn Live Stream, lauantaina 30.5. Stam1na soittaa live stream-keikan Helsingin Kulttuuritalosta käsin.

Heti keikan jälkeen on luvassa meet & greet-osio, jossa chatin avulla pääsee juttelemaan bändin kanssa.

Illan juontajana toimii stand up-koomikko Ali Jahangiri.

Keikkatallenne tulee katsottavaksi kaikille lipunostaneille su 31.5. klo 9.00 alkaen 48 tunnin ajaksi.

"Yrittivät bannata julkiset esiintymiset mutta mepä tullaan läpi palomuurista ja digi-ikkunoista! Pitäkää saunanpuhdas tukka auki ja mosh-lihakset lämpiminä, koska meno ei ole yhtään sen laimeampaa kotosohvillakaan. Keikan jälkeen vielä meet&greet päälle niin alkaa olla nousukas kesäfiilis hollilla. Mahtava päästä soittamaan, nähdään Kultsalla".

(Sunborn Live Stream on konsepti, joka tuottaa monipuolisia & interaktiivisia virtuaalitapahtumia. Sunborn Live Streamin tekee yhteistyössä Sunborn Live sekä RajuLive).

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

LA 30.5. STAM1NA // Sunborn Live Stream Showtime klo 20.00 Liput 9,90e *** ticketmaster.fi/sunbornlivestream Lauantaina 30.5. lemiläinen metalliyhtye Stam1na soittaa live stream-keikan Helsingin Kulttuuritalosta käsin. Ympäri maailmaa striimattava keikka on interaktiivinen elämys. Heti keikan jälkeen on luvassa meet & greet-osio, jossa chatin avulla pääsee juttelemaan bändin kanssa. Illan juontajana toimii stand up-koomikko @alijahangirifi . Keikkatallenne tulee katsottavaksi kaikille lipunostaneille su 31.5. klo 9.00 alkaen 48 tunnin ajaksi. "Yrittivät bannata julkiset esiintymiset mutta mepä tullaan läpi palomuurista ja digi-ikkunoista! Pitäkää saunanpuhdas tukka auki ja mosh-lihakset lämpiminä, koska meno ei ole yhtään sen laimeampaa kotosohvillakaan. Keikan jälkeen vielä meet&greet päälle niin alkaa olla nousukas kesäfiilis hollilla. Mahtava päästä soittamaan, nähdään Kultsalla! See you soon on True Cult Tour!", fiilistelee Stam1nan solisti-kitaristi Antti Hyyrynen. Sunborn Live Stream on konsepti, joka tuottaa monipuolisia & interaktiivisia virtuaalitapahtumia. Sunborn Live Streamin tekee yhteistyössä Sunborn Live sekä RajuLive. www.stam1na.com www.sunbornlive.fi www.rajulive.fi www.ticketmaster.fi/sunbornlive #stam1na #trvekvlttour #sunbornlive

Henkilön Stam1na (@stam1na_official) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Katsoitko jo Metalli... Yksinkertainen keino... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


135


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova