Tuorein sisältö

Antti Tuiskun suuri unelma siirtyy ensi vuoteen - Olympiastadionilla tavataan kesäkuussa 2021

13.05.2020 klo 10.20 | Luettu: 239 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Antti Tuiskun Olympiastadionin keikat siirtyvät ensi vuoteeen.

"Oon yhdessä Warner Music Liven tiimin kanssa seurannut kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään. Siksi olemme tehneet päätöksen siirtää tämän vuoden elokuun 21. ja 22. päivälle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit kesäkuulle 2021. Korvaavat päivät ovat 18. ja 19. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille".

Someviestissään Tuisku toteaa keikkojen olleen suuri unelma, jonka eteen on tehty töitä jo viime syksystä lähtien.

"Vaikka Olympiastadionin keikat ovat minulle elämäni suurin asia, ovat ne pieni asia kokonaisuudessa, jossa puhutaan ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta. Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle. Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää. Lupaan että kun Bailantai-viikonloppu vihdoin koittaa, on se jotain, mitä ihmisten on todellakin kannattanut odottaa".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hei kaikki ?? Oon yhdessä Warner Music Liven tiimin kanssa seurannut kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään. Siksi olemme tehneet päätöksen siirtää tämän vuoden elokuun 21. ja 22. päivälle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit kesäkuulle 2021. Korvaavat päivät ovat 18. ja 19. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille. Olympiastadionilla esiintyminen on suuri unelmani, jota varten olemme tehneet töitä jo viime vuoden syksystä asti. Vaikka Olympiastadionin keikat ovat minulle elämäni suurin asia, ovat ne pieni asia kokonaisuudessa, jossa puhutaan ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta. Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle. Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää. Lupaan että kun Bailantai-viikonloppu vihdoin koittaa, on se jotain, mitä ihmisten on todellakin kannattanut odottaa!

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Saara Aalto ja Erika... Saksalaisen metalliv... >

Keskustelut (1 viestiä)

Lichi

Rekisteröitynyt 04.09.2011

13.05.2020 klo 15.23

Säälittävää..
Ei sinänsä, että oisin juuri tänne mennyt, mutta näyttää huonolta muiden elokuun keikkojen osalta.
Melkein kaikki on peruttu, niin järjestäkää nyt ees jotain. Tämä vuosi on ollut pelkkää tuskaa ja kärsimystä. Sama kun kaikki ois istunut vankilassa.

Nyt juuri kaipaisi enemmän keikkoja, kun koskaan. Ja ihan fyysisiä.
lainaa

Kirjoita kommentti


185


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova