Tuorein sisältö

Seuraava Mad Max kertoo Furiosasta, mutta Charlize Theron ei palaa

15.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 2471 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja George Millerillä on mielessä useampi Mad Max -universumiin sijoittuva elokuva. Seuraavaksi vuorossa on esiosa, joka kertoo Fury Roadin naispäähenkilöstä Furiosasta. Furiosa on esiosassa noin 20-vuotias: hän karaistuu soturiksi ajauduttuaan pois "paratiisista", jonne hän yrittää palata Fury Roadissa.

Miller kertoo ajatelleensa pitkään, että Charlize Theron jatkaa roolissa ja että elokuva käyttää moderneja nuorennustehosteita. Hän ei kuitenkaan koe, että tehosteet ovat vielä tarpeeksi kehittyneitä. Miller kuvailee The Irishmania hyväksi yritykseksi. Hän uskoo, että monet tahot kuten japanilaiset pelifirmat ovat lähellä ongelmien ratkaisemista, mutta matkaa on jäljellä.

Ketään ei ole virallisesti palkattu, eivätkä tekijät yleensäkään kommentoi neuvotteluita. Aiemmin tänä keväänä uutisoitiin, että 24-vuotias Anya Taylor-Joy (The VVitch: A New-England Folktale, Emma.) neuvottelee jostakin roolista.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Turussa juhlittavan ... 80-luvun tukkahevari... >

Keskustelut (1 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

16.05.2020 klo 19.50 1 tykkää tästä

Mikään tietty ei ole tämän leffasarjan kohdalla varmaa, ennenkuin se on ulkona.
Mutta jos pakko on jostain napista, niin napistaan sitten siitä miten Mad Maxista on jäljellä enää nimi vain jos tuo toteutuu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova