Tuorein sisältö

Tarjolla tänään: Hassisen Kone - tosin vasta ensi vuonna

19.05.2020 klo 10.02 | Luettu: 824 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hassisen Koneen paluukeikat siirtyvät vallitsevan koronakriisin vuoksi kesälle 2021.

Rivinsä uudelleen kokoava suomirockin legenda esiintyy Joensuun Ravintola Kerubissa viiden keikan voimin tiistaista lauantaihin 22.-26. kesäkuuta. Alkuperäiskokoonpanossaan esiintyvän yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen toteutuu Seinäjoella 1.-3. heinäkuuta 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla myöhemmin ilmoitettavana päivänä.

Hassisen Koneen odotettujen paluukeikkojen huipennus koetaan Tampereen Ratinan stadionilla toteutuvassa konsertissa lauantaina 7. elokuuta, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.

"Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesäkuussa 2021".

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan kullekin keikalle. Jo ennakkoon loppuunmyytyjen Kerubin ja Ratinan keikkojen mahdollisista myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin.

Provinssin keikan suhteen odotetaan vielä Hassisen Koneen esiintymispäivän varmistumista.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Netflixin superkoulu... Janne Kataja elämäns... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova