Tuorein sisältö

Sairaalan Syke vie Jorvin sairaalaan

29.07.2008 klo 13.54 | Luettu: 8222 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sairaalan syke on uusi sarja Pelastajien tekijöiltä, tuotantoyhtiö Century Filmsiltä. Suosittua Pelastajat-sarjaa on esitetty Subilla kaksi tuotantokautta, ja sama inhimillinen ja vastuullinen näkökulma säilyy myös Sairaalan syke -sarjassa.

Sairaalan arki on suurempaa draamaa. Subilla perjantaina 29. elokuuta kello 21.00 alkava dokumentaarinen Sairaalan syke vie Jorvin sairaalan hektisille osastoille ja katsoo sairaalan arkea hoitajien ja lääkäreiden silmin.

Kuvausryhmä seuraa hoitohenkilökunnan mukana teho-osastolle, päivystyspolille, synnytysosastolle ja lastenpoliklinikalle, ja todistaa loukkaantumisia, sairastumisia, synnytyksiä ja toipumisia Jorvin sairaalassa. Sairaalan syke näyttää miten hoitajat ja lääkärit selviävät kiireisten työpäivien keskellä ja millaisia ajatuksia ja tunteita heissä herää usein dramaattistenkin tapahtumien jälkeen. Kaikilta hoidettaviksi tulleilta ihmisiltä on kysytty kuvauslupa tai he eivät ole tunnistettavissa.

Noin 2000 työntekijän Jorvi on yksi Suomen suurimpia sairaaloita, ja se on osa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUSin yliopistollista keskussairaalaa. HUS hoitaa potilaita 24 sairaalassa ja työllistää yhteensä 20 000 ihmistä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Negative laihtui vii... Batmanin Jokerissa p... >

Keskustelut (4 viestiä)

sairaanhoitaja

03.08.2008 klo 19.28

Kivaa että kerrankin ihmiset näkee mitä hoitoalan ihmisten työhön kuuluu, jos vaikka arvostus näkyis meijän työhön enemmän myös palkkauksenkin osalta..

Sairaanhoitaja
lainaa
Päivi

05.08.2008 klo 16.44

Olen samaa mieltä! Tosin itse olen lähihoitaja, mutta silti on kiva, että hoitoalan todellisuus tulee esille. Ehkä tää auttais joitakin avaamaan silmiään...hmm..palkkaa ajatellessa siis...=) Työ kun ei ole niin yksinkertaista eikä helppoa. Itse olen vastavalmistunut, vain vuoden ollut allalla...
Odotan innolla sarjan alkamista!!=)

Lähihoitaja
lainaa
Vito

14.08.2008 klo 00.21

Lasten hoitsu Anki on aivan käsittämättömän hyvännäköinen elli. Jos työskentelis normaaliosastolla
pyrkisin Jorviin potilaaksi keinolla millä hyvänsä.
lainaa
sari

05.03.2012 klo 15.11

mikis täälä ei ole videojat pankaa pliis
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova