Tuorein sisältö

Antti Tuiskun 'Valittu kansa' - showta ei tarvitse odottaa ensi kesään

25.05.2020 klo 21.10 | Luettu: 323 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Antti Tuiskun "Valittu kansa" -showta ei tarvitse odottaa ensi kesään, vaikka Olympiastadionin keikat siirtyivät vuodella.

Lauantaina 6.6. klo 20 on luvassa Valittu kansa -livestreamkeikka.

"Tulemme tällä hyvin spesiaalilla keikalla esittämään koko viimeisimmän albumin livenä muutamia yllätyksiä unohtamatta. Kanssani keikalla on keskustelemassa Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo! Luvassa on tunteikas ja puhutteleva ilta, joka kuvataan symbolisesti merkittävässä paikassa. Paikka kuitenkin paljastuu teille katsojille vasta itse keikalla. En ole esittänyt omaa musiikkiani lähes kahteen vuoteen, joten on sanomattakin selvää, että odotan tätä kuin kuuta nousevaa! Kyseessä ei suinkaan ole korvaava keikka kesän siirtyneille esiintymisille vaan once in a lifetime -kokemus".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Miten mahtavaa päästä kertomaan tämä teille: järjestämme 6.6. lauantaina klo 20 Valittu kansa -livestreamkeikan! Tulemme tällä hyvin spesiaalilla keikalla esittämään koko viimeisimmän albumin livenä muutamia yllätyksiä unohtamatta. Kanssani keikalla on keskustelemassa Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo! Luvassa on tunteikas ja puhutteleva ilta, joka kuvataan symbolisesti merkittävässä paikassa. Paikka kuitenkin paljastuu teille katsojille vasta itse keikalla. * En ole esittänyt omaa musiikkiani lähes kahteen vuoteen, joten on sanomattakin selvää, että odotan tätä kuin kuuta nousevaa! Kyseessä ei suinkaan ole korvaava keikka kesän siirtyneille esiintymisille vaan once in a lifetime -kokemus. Myös minulle. ?????? * Katseluoikeudet ovat nyt myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/anttituisku Käsi ylös ?????????????? jos aiot viettää tätä kyseistä iltaa meidän seurassa. ??

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Se on jälleen 'Metal... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova