Tuorein sisältö

Rillit Huurussa Subbarilla

30.07.2008 klo 12.45 | Luettu: 2024 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amerikkalainen komediasarja Rillit huurussa (The Big Bang Theory) alkaa Subin maanantain komediapaikalla 8. syyskuuta kello 20.00. Sarja kertoo hintelistä nörttikaveruksista, joiden järkevä elämä menee sekaisin, kun naapuriin muuttaa blondikaunokainen Penny (Kaley Cuoco).

Kämppikset Leonard (Johnny Galecki) ja Sheldon (Jim Parsons) ovat nuoria tiedemiehenalkuja, jotka rakastavat scifiä ja pikaruokaa...mutta tytöistä he eivät ymmärrä mitään. Viriilit nuoret miehet katsovat mieluummin Avaruusasema Alfaa kuin lähtevät treffeille. Pasmat menevät sekaisin, kun naapuriin muuttaa tiukkoihin vaatteisiin pukeutuva peruspositiivinen blondiini, joka alkaa heti ehdottelemaan yhteisiä menoja, tunkee suihkuun ja muuta hermostuttavaa.

Kämppisten välille syntyy pientä kitkaa, kun Leonardin hormonit alkavat hyrrätä ja hän huomaa ihastuvansa Pennyyn. Mukaan kuvioihin tulevat myös Leonardin ja Sheldonin muut sosiaalisesti kömpelöt kaverit, intialaisperäinen Koothrappali (Kunal Nayyar) ja Wolowitz (Simon Helberg).




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viikonloppuna voi il... Amy Winehouse: joku ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova