Tuorein sisältö

Porispere julkaisi vastauksia tiedusteluita aiheuttaneisiin kysymyksiin

01.06.2020 klo 12.22 | Luettu: 273 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Porispere jää kuluvan vuoden osalta väliin mutta ensi vuoden festivaalin valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa.

Porisperen tiedotta: suuri osa vuoden 2021 artisteista on samoja, jotka olivat listalla jo kuluvan vuoden osalta. Lisää tietoa ensi vuoden line-upista on tulossa vielä tämän kesän aikana.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden 2021 tapahtumaan. Lippukaupasta jo ostetut liput saa palauttaa ja niistä saa rahat takaisin. Palautus tapahtuu osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/. Rahat voi hakea takaisin viimeistään 31.6.2020 mennessä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Moikka kaikki Sperettäjät! Kesä kolkuttelee ja koivut ovat jo lehdessä, rajoituksia pikkuhiljaa höllennetään ja toivottavasti olemme jo matkalla kohti parempia aikoja. Kiitos valtavasti kaikista viesteistä ja tuesta, jota olemme teiltä saaneet. Merkkaa paljon meille festari-hemmoille ja -mimmeille! ?? Lippujen palatuksesta on tullut useampia kyselyitä ja summeeraamme tähän alle muutamia pointteja kaikille teille: 1. Ensi vuoden valmistelut ovat jo hyviltä osin käynnissä ja olemme saaneet kiinnitettyä mahtavia artisteja. Suuri osa näistä on samoja, joita olimme jo buukanneet täksi kesäksi. Lisää tietoa ensi vuoden line-upista on tulossa vielä tämän kesän aikana. 2. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden 2021 tapahtumaan. Toivomme kovasti, että jos teillä on mahdollisuus säilyttää jo ostamanne liput, niin osoittaisitte tukenne Porisperelle pitämällä liput varastossa. Ensi vuodesta tulee nimittäin mahtava! 3. Lippukaupasta jo ostetut liput saa palauttaa ja niistä saa rahat takaisin. Palautus tapahtuu osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/. Rahat voi hakea takaisin viimeistään 31.6.2020 mennessä. 4. Liput vuodelle 2021 tulevat myyntiin kesäkuun 2020 aikana. Stay tuned! Toivottavasti nämä kohdat vastaavat avoimiin kysymyksiinne. Lopuksi haluamme vielä toivottaa kaikille aivan erinomaista alkavaa kesää - pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne, soittakaa kitaraa tai pianoa tai kattilankansia, nauttikaa auringosta ja valosta ja lämmöstä, kertokaa tarinoita, puujalkoja ja kommelluksia, pitäkää mieli pirteänä ja seuratkaa Porisperen ilmoittelua facessa, instassa, nettisivuilla ja taivaan poutapilvissä! Rauhaa ja rokkia, Porispere-tiimi

Henkilön Porispere (@porispere) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Leirihaku Nummirocki... Kaksi ihanaa Johanna... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova